Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Przepraszam się z Dukanem-> walczę o zgubienie ostatnich 10 kg.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-13, 18:03   #1
imgo
Raczkowanie

Przepraszam się z Dukanem-> walczę o zgubienie ostatnich 10 kg.

Witam,
wiem, że wątków na temat diety Dukana jest mnóstwo, ale ciężko się do któregoś "wbić". Zatem zakładam własny wątek na którym będę opisywać moje życie z doktorkiem Dukanem ups, znaczy się z jego dietą a nie z nim
Zapraszam oczywiście chętne wizażanki do pisania razem ze mną

Napiszę coś o mnie, przygodę z dietą zaczęłam 4 miesiące temu
startowałam z wagą +-80 kg, po tym czasie doszłam do 68 kg.
Dzisiaj sama nie wiem co we mnie wstąpiło, od kilku dni waga stała w miejscu i zwątpiłam w dietę, zjadłam masę, na prawdę całą mase niezdrowego żarcia a teraz ze spuszczoną głową chciałam przeprosić dr Dukana.
Na wcześniejszych dietach bardzo trudno było mi schudnąć, przeważnie zniechęcałam się po kilku dniach czy też tygodniach, ta dieta dała jednak jakieś efekty.
Cóż bardzo załuję tego co dziś zrobiłam i od jutra ruszam pełną parą.
Dr. Dukan zaleca po zgrzeszeniu karny spacer albo dzień proteinowy.
Spacer odbyty, brzuszki zrobione no i od jutra jadę z Proteinami.
Poszłam do sklepu kupić tuńczyka,piersi,serki,jaj a i mleko chude żeby nic już mnie nie kusiło.
Zapewne zapłacę za dzisiejszą głupotę mega wzrostem i zastojem,ale cóż, czasu się już nie da cofnąć.

zatem od jutra tj 14.01 bez żadnych! grzechów, do końca stycznia nie będę używać kakao,mleka w proszku,skrobi, proszku do pieczenia i bardzo ograniczę mleko i jogurty.

Jest ktoś chętny do wspólnej walki?
imgo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując