Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" - dla "starych" 25. i więcej latek
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-13, 19:48   #2466
badymka
Wtajemniczenie

Dot.: Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" - dla "starych" 25. i więcej latek

Dzinek dzięki za baryłki
Częstujcie się kobiety, która chętna ;-)
Ja z dzieciństwa pamiętam takie, które przywoził dziadek z Białorusi czy tam z Ukrainy, w żółtym kartoniku. Z racji tego, że wschodni sąsiedzi jak i z resztą my są znani z nie wylewania za kołnierz to i baryłki były rasowe. Te produkowane teraz przy tamtych są jak wódka przy spirytusie. Zjadło się jedną i już było wesoło Ale to może też dla tego że byliśmy dziećmi

Eva ID No tak, wizytę batmana trzeba odreagować. U mnie w sobotę

Malla Jak to amol do kawy ?? Ja rozumiem do herbaty z miodem i cytryną, ale do kawy ??

Ja dziś na deser zafundowałam sobie deser z dzieciństwa Gotowane jabłka Jak byłam mała to gotowałam tylko z cukrem waniliowym <czy jak to teraz rozróżniają wanilinowym>. Dziś wersja ulepszona: z imbirem, cynamonem, miodem, cytryną, goździkiem. Niestety zabrakło śmietany, ale z jogurtem waniliowym też dobre (Jabłka się nakłuwa lekko widelcem i gotuje w wodzie ze wszystkim co tam się komu wymarzy ok 10 min, aż zmiękną potem polewa śmietaną lub jogurtem. Pozostałą wodę można przecedzić i spłukać tym włosy - macie pachnące włosy w dodatku usztywnione z racji cukru z miodu i nic się nie marnuje)
badymka jest offline Zgłoś do moderatora