Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie od 28.12, zapraszam! Bądźmy zgrabne do wiosny!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-14, 08:17   #443
aga8603
Raczkowanie

Dot.: Odchudzanie od 28.12, zapraszam! Bądźmy zgrabne do wiosny!!

no to ładnie sie załatwiłas, jak z inhalatorem siedzisz....

ja się martwię tym weekendem.... Dziecko do babci wiec ja po szkole tez. I wiecie jak to bedzie... "zjedz zupy", "zjedz chleba", "dlaczego nie chcesz?". "Ty też sie zaczynasz wygłupiać?" lekko nie będzie...

---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ----------

Cytat:
Napisane przez letja Pokaż wiadomość
ja już nie wiem co mam robić

ćwiczę choć z dnia na dzień coraz bardziej boli mnie kręgosłup od a6w, ale na razie nie przerywam

ważyłam się kilka dni temu i było 1 kg mniej, ale wczoraj waga pokazała, że to była mała zmyłka - od 2 tygodni schudłam tylko 0,5 kg i jak tu mieć motywację. Przy takim tępie chudnięcia to wymarzoną wagę osiągnę w 2012 roku Muszę coś zmienić, ale nie wiem co może ten Dukan.

no ja odkad zmieniłam podpis na 55,5kg to dziś sie w sumie tego doczekałam znów, bo tak to było nieraz i 57!!! tyle ze nie rano,na szczęście. Ale 56 i 56,5 to non stop waga pokazywała. Dzis znów się bujnęła na moją korzyść. Ach, nie mogę się doczekać aż bedzie 54.... a to będizie dla mnie przełom, znaleźć sie blizej 50 kg niż 60.... niestety cm nie bardzo.. najgorszy ten pas, na stojąco wyglada nieźle ale jak usiądę..... co do diety pokładam w niej wielką nadzieję, chociaż bezgrzeszna nie jestem....

---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ----------

A czy któraś z Was próbowała pić Slim Coffee?
mam zamiar kupic sobie tez jakąś herbatke wspomagającą wypróżnianie

Edytowane przez aga8603
Czas edycji: 2011-01-14 o 08:05
aga8603 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując