Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Raz jest synek, raz córeczka - wiosną wskoczą do wózeczka! Mamusie maj-czerwiec 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-14, 09:11   #899
24kasia86
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do 24kasia86 GG do 24kasia86
Dot.: Raz jest synek, raz córeczka - wiosną wskoczą do wózeczka! Mamusie maj-czerwiec

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
ja mam cala szafke alkoholu, poswiece sie i pstrykne wam fotke
ale moze wieczorem

ja od 11 pisze dyplomy do golebi i zaraz umre, juz chyba ze 100 z czego kazdy inny i dane sie zmieniaja
ehh kiedy ja skoncze
mam tak samo, tyle ze od czasu do czasu Tż coś skrobnie

Cytat:
Napisane przez antropia Pokaż wiadomość
Właśnie chudzinka ze mnie wcale nie jest wręcz przeciwnie i dlatego sie dziwię, że mi spadają:P
a z tymi winami zamiast kwiatów to świetny pomysł:P szkoda, że tez na taki nie wpadliśmy :P
moja szwagierka poprosila zamiast kwiatow kupony totolotka

Cytat:
Napisane przez the_sania Pokaż wiadomość
oj myślę, że lampka wina nie zaszkodzi, a nawet fajnie rozluźni
ale Ty sama się zapisujesz na te usg?
u mnie jest tak, że mam co m-c wizytę i ostatnio miałam usg w listopadzie, a pod koniec grudnia zapisali mnie na usg na 17stycznia (dostałam skierowanie na usg płodu). mam od nich taki kalendarz ciąży, w którym jest napisane, że II usg wykonują pomiędzy 21-26tygodniem
ja jednak wole nie ryzykowac, a po jednej lampce sie nie rozluznie
mi daje skierowanie gin, a potem dzwonie i umawiam sie na usg. Teraz kazala mi dopiero w okolicach 30tc.

Cytat:
Napisane przez moria44 Pokaż wiadomość
Czytałam, że około 180g na tydzień

Dziewczyny, czytałyście???? :
http://wyborcza.biz/biznes/1,100896,...niemowlat.html

Kurcze, w szoku jestem, ja byłam pewna, że w tych słoiczkach Gerbera to jest naprawdę najwyższej jakości produkt a tu takie rzeczy
tez jestem w szoku... masakra jakas!!

Cytat:
Napisane przez Paulizia Pokaż wiadomość
No w koncu doczytalam Was bzdziongwy jedne
Wygralam dzisaj batalie ze swoim prcodawca i od jutra pracuje na inym stanowisku. Powiedzialam, ze sie zle czuje na tym na ktorym dotychczas pracowalam i ze jest mi ciezko. Powiedzialam tez, ze jesli sie nie zgodzi to chce to miec na pismie w razie jakby sie cos stalo to mialabym na kogo zwalic odpwiedzialnosc po 10 minutach dowiedzialam sie, ze os jutra pracuje sobie w lepsiejszym miejscu
Eee tam kochana mnie sie caly czas chlopak snil i siusiaka mam w brzuchu. Tyle, ze ja czulam od poczatku, ze syna bede miala
Sliczny brzucholek A niedoskonalosci kazda z nas ma... prawda dziewczyny?
gratuluje przejscia na inne stanowisko!!
wiesz mi sie sni synus, ale co do przeczucia to nie mam raczej zadnego
pewnie ze mam niedoskonalosci- waga 10kg na plus, celulit ze sie wylewa i rrozstepy na cyckach- wszystko mnie spotkalo pierwszy raz w zyciu

wlasnie wrocilam z morfologii, kupilam sobie badanie na glukoze, ale na czczo (bez wypicia)... ciekawe ile bede miec po diecie
Nikosia

24kasia86 jest offline Zgłoś do moderatora