2011-01-14, 09:11
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Raz jest synek, raz córeczka - wiosną wskoczą do wózeczka! Mamusie maj-czerwiec
Cytat:
Napisane przez agus87
ja mam cala szafke alkoholu, poswiece sie i pstrykne wam fotke 
ale moze wieczorem
ja od 11 pisze dyplomy do golebi i zaraz umre, juz chyba ze 100 z czego kazdy inny i dane sie zmieniaja 
ehh kiedy ja skoncze
|
mam tak samo, tyle ze od czasu do czasu Tż coś skrobnie
Cytat:
Napisane przez antropia
Właśnie chudzinka ze mnie wcale nie jest  wręcz przeciwnie i dlatego sie dziwię, że mi spadają:P
a z tymi winami zamiast kwiatów to świetny pomysł:P szkoda, że tez na taki nie wpadliśmy :P
|
moja szwagierka poprosila zamiast kwiatow kupony totolotka
Cytat:
Napisane przez the_sania
oj myślę, że lampka wina nie zaszkodzi, a nawet fajnie rozluźni
ale Ty sama się zapisujesz na te usg?
u mnie jest tak, że mam co m-c wizytę i ostatnio miałam usg w listopadzie, a pod koniec grudnia zapisali mnie na usg na 17stycznia (dostałam skierowanie na usg płodu). mam od nich taki kalendarz ciąży, w którym jest napisane, że II usg wykonują pomiędzy 21-26tygodniem
|
ja jednak wole nie ryzykowac, a po jednej lampce sie nie rozluznie
mi daje skierowanie gin, a potem dzwonie i umawiam sie na usg. Teraz kazala mi dopiero w okolicach 30tc.
Cytat:
Napisane przez moria44
|
tez jestem w szoku... masakra jakas!!
Cytat:
Napisane przez Paulizia
No w koncu doczytalam Was bzdziongwy jedne
Wygralam dzisaj batalie ze swoim prcodawca i od jutra pracuje na inym stanowisku. Powiedzialam, ze sie zle czuje na tym na ktorym dotychczas pracowalam i ze jest mi ciezko. Powiedzialam tez, ze jesli sie nie zgodzi to chce to miec na pismie w razie jakby sie cos stalo to mialabym na kogo zwalic odpwiedzialnosc  po 10 minutach dowiedzialam sie, ze os jutra pracuje sobie w lepsiejszym miejscu ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Eee tam kochana mnie sie caly czas chlopak snil i siusiaka mam w brzuchu. Tyle, ze ja czulam od poczatku, ze syna bede miala 
Sliczny brzucholek  A niedoskonalosci kazda z nas ma... prawda dziewczyny? 
|
gratuluje przejscia na inne stanowisko!!
wiesz mi sie sni synus, ale co do przeczucia to nie mam raczej zadnego
pewnie ze mam niedoskonalosci- waga 10kg na plus, celulit ze sie wylewa i rrozstepy na cyckach- wszystko mnie spotkalo pierwszy raz w zyciu
wlasnie wrocilam z morfologii, kupilam sobie badanie na glukoze, ale na czczo (bez wypicia)... ciekawe ile bede miec po diecie
Nikosia
|
|
|