2011-01-14, 11:16
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Przyczajone Mamy Wizażowe :)
Cytat:
Napisane przez karolinaP103
Nie wiem,czy to nie za wcześnie ale poróbuje małemu ustalić rytm dnia. Po porannym karmieniu albo po przedpołudniowym staram się by nie zasnął do następnego karmienia-udaje mi się 1,5-3godz. Potem jedzonko i śpi. Pod wieczór też staram się by nie zasnął po to by przespał noc ale to strasznie trudne-on się denerwuje,jest jeszcze chyba za mały na jakieś zabawy więc go obracam ,ruszam nóżkami... Jak zastosuję tem system to w nocy śpi,tylko budzi się co 3h na mleko. Jak mu pozwolę spać tyle ile chce to w nocy mam sajgon. Nie mam pomysłu jak go zabawiać-to tak trudne jak uspokajanie płaczącego dziecka  .
|
Ja na początku byłam szczęśliwa jak mi mała spała w dzień, bo odsypiałam razem z nią, ale fakt, że w nocy były potem problemy, tylko że u nas zawsze były i są problemy z nocnym spaniem a zabawianie takiego maleństwa to faktycznie nie takie proste zadanie, może córcia Ci w tym pomoże A powiedz, jak Kacperek się naje w nocy to zaraz Ci zasypia? Jak karmisz: piersią, czy butlą?
madziunka90210 ile zajmuje Ci zrobienie jednej czapeczki? Pytam, bo chciałam zamówić jedną ale tak gdzieś w marcu dopiero i nie mogę Ci teraz podać wymiarów główki, bo nie wiem ile mojej córci do tego czasu łepek urośnie.
Koralik jak tam zdrówko? Mam nadzieje, że się nie rozłożyłaś?
Edytowane przez mamz
Czas edycji: 2011-01-14 o 11:18
|
|
|