Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Tarnowskie Panny Mlode cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-14, 11:27   #100
karolina0627
Raczkowanie

GG do karolina0627
Dot.: Tarnowskie Panny Mlode cz.III

Oj nie nie!! chodzi tylko o poprawiny przyjęcie weselne jest w Taurusie i tego już nic nie zmieni poza tym chciałabym zobaczyć dom który by pomieścił naszych 190 gości Teściowie poddali pomysł z poprawinami w Taurusie ale będzie ponad 100 osób więc koszt sali to 2500 zł plus 50% stawki za osobę wyjdzie niemała kwota dlatego zaczęłam, myśleć o cateringu bo mają duży ogród etc. gdyby była to różnica 500 zł to nie zastanawiałabym się ani sekundy i odrazu podpisałabym umowę w Tarusie ale wydaje mi się że można to zrobić dużo taniej

Cytat:
Napisane przez kifli Pokaż wiadomość
Ja polecam firme TRAFUNEK z debowca po jaslem. bylam na dwoch weselach z ich udzialem i musze powiedziec jedzenie pyszne i duzo. Oni maja wszystko lacznie z toi toi-ami. moga ci zrobic impreze w szczerym polu. wszystko zalezy jaki masz budzet. Musze powiedziec ze wesele pod namiotem nie jest tansze niz w restauracji...bo musisz doliczyc koszt wynajecia chlodni, kuchni polowej itd. poprawiny to pewnie zalezy ile bedziesz miala gosci i czy kuchnia w domu jest duza na tyle zdeby oni sie tam pomiescili. ja chcialam zrobic wesele pod namiotem wiec sie orientowalam stad mam informacje-nie robie kryptoreklamy