2011-01-14, 10:39
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: etorebka cz.22 - pojawiam się i znikam, nic nie kupuję ja tylko klikam
Cytat:
Napisane przez Midnight_
Oj. Mam nadzieję, że dasz sobie z nią radę, bo nabieram ochoty na jej kupno i mnie zasmuciłaś mocno  Cóż, takie uroki kupowania tanio przez internet. Gdybym była z krakowa to poszłabym po odbiór osobisty, tak to loteria 
|
Ja kupiłam emilkę czarną i jak na razie nic w niej nie zauważyłam takiego wadliwego jeszcze raz muszę ja obejrzeć Jak ci się podoba to koniecznie kupuj 
---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ----------
Cytat:
Napisane przez One_LoVe
Dzisiaj przyszła Emilka. 
Ale nie jestem z niej zadowolona do końca...
Główną rzeczą która mi się nie podoba to to, że ma w kilku miejscach takie eweidentne zgięcie materiału.. Nie wiem jak to opisać, jutro zrobię fotki, ale nie wiem czy to się wyprostuje. W miejscu gdzie powinna być prosta są zgięcia.
Jedna kokardka trzyma się dobrze, a druga wisi na sznureczku w odległości jakieś 2 cm od torebki.  Ale to można podszyć.
No i coś nie mogę jej tak ładnie ułożyć by zamek leżał jak na zdjęciu katalogowym.
Dopiero otworzyłam paczkę, więc przyglądnę się Emilce jeszcze jutro rano, ale musze przyznać, że z tej etorebki jestem najmniej zadowolona. 
Mam nadzieję, że mi się odmieni i ją pokocham, ale jeśli tych zagięć nie da się wyprostować, to ja jej nie chcę. 
|
to ja mam nadzieję że ja pokochasz 
---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ----------
Cytat:
Napisane przez NIKaP-n
Niestety, serducho się rozmyło, miałam resztę baterii...
Różowa mnie oczarowała, foty kiepskie, ale piękna w rzeczywistości  chyba serio prawdziwy zamsz. Nawet sporawa, ładnie wykończona- do czego mogłabym się przyczepić?- ma białą podszewkę. Ale przy całości to ginie... Kupiłabym ją bez wahania i to jeszcze za moją cenę
Zaskoczyła mnie też czarna, ma dopinany pasek, czego nie doczytałam na stronce 
|
granatowa i czarna bardzo ładne 
---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------
Cytat:
Napisane przez NIKaP-n
Właśnie odczytałam:
jestem tak zaręczona
I kto tu jest bardziej zmęczony, he?
|
o kurcze
---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------
Cytat:
Napisane przez kali765
|
A jakiego szukasz prezentu?