Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zazdrośnice cz. XIV - zima przyszła drogie Panie, więc zacznijmy plotkowanie;)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-01-14, 11:56   #1970
Caroline1920
Zakorzenienie

Dot.: Zazdrośnice cz. XIV - zima przyszła drogie Panie, więc zacznijmy plotkowanie;)

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość

Karola, wszystkiego dobreeeego!! :boun ce:
dziekuje nafi

---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ----------

Cytat:
Napisane przez szatanica1989 Pokaż wiadomość
Dzięki Dziewczyny, szczerze mówiąc ledwo żyję, jestem wykończona bólem, wszystkim. Najgorsze, że mój Tż odebrał mój wynik moczu - dzwonił, że jest bardzo kiepski, że mam w nim krew i leukocyty. Boję się, że tak prędko zdrowa nie będę, próbuję się do przychodni dodzwonić, chcę iść do rodzinnego po skierowanie na urografię. Jest dobrze, bo nie wymiotuję, boli znacznie mniej, ale jestem słaba, może przejdę się kawałek bo jeśli to kamień to podobno powinnam chodzić. Już sama nie wiem co robić, miałam dwa razy USG, trzy badania moczu, czekam na posiew. Krew niby ok, ale nie jest dobrze skoro łapie mnie tak potworny ból, i to bez ostrzeżenia. Nawet płakać nie mam siły, naprawdę.

Szatan bardzo Ci wspolczuje, wiem o czym mowisz
ja mialam takie same objawy jak bylam bardzo mala, tylko, ze u mnie odkryli co mi jest doslownie w ostatniej chwili, moglo sie to skonczyc tragicznie...
mam nadzieje, ze z Toba bedzie duuuuzo lepiej i szybko wrocisz do zdrowia