Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Robię bęc i znów kroczek... bo ja mam dopiero roczek! (list-grud 2009)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-14, 14:53   #3477
karenina19
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to karenina19
Dot.: Robię bęc i znów kroczek... bo ja mam dopiero roczek! (list-grud 2009)

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
Karenina bardzo fajna kurtałka!

Cytat:
Napisane przez tarasia Pokaż wiadomość
to już Gucia idzie do pracy? ale ten czas szybko leci!

Nie da sie zaprzeczyc...

Cytat:
Napisane przez asioczka Pokaż wiadomość
witam dziewczynki!
Kareninka rzeczywiscie kurteczka lezy jak ulal

dziewczyny ratunku!;] mam w domu bestyje! wlasnie krzyczy i zaciska piesci, bo ma sie sama bawic chwile! a w nocy wymiękłam. obudzila sie o 4 i padla o 7! a wieczorem poszla spac o 21, a odkad wrocilysmy ze szpitala szla zawsze miedzy 19 a 20. juz kilka nocy bylo takich, ze budzila sie np po polnocy i szla spac dopiero o 4, ale to byl wrzask, bo zęby wychodzily. teraz wydaje mi sie,ze w buzi spokoj. juz sama nie wiem. tym bardziej,ze dzis wlasciwie nic nie robila,nawet nie wstawala za bardzo(tylko jak o 6 tz przyszedl z pracy), ale nie usnela;/ no i jak padla o tej 7 dospala do 9. ciekawe o ktorej pojdzie na drzemke;/

To ten wiek juz...wymuszaja te nasze maluchy, co sie da i jak sie da... jedyna "rada" - zacisnac zeby, byc konsekwentnym i przeczekac...

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
Wojtka książeczki jeszcze nie interesują, tzn. czytanie ich, zawsze mi wyrywa i przegląda sam , a szkoda bo mam ich peeełną szafę, głównie baśnie

Nam udalo sie poki co tylko "Kota w butach" przeczytac od poczatku do konca...

Cytat:
Napisane przez elalank Pokaż wiadomość
Co do zabaw, to u nas książeczki są na topie Przynosi je i chce żebym z nią oglądała. Pokazuje mi gdzie są ptaszki, rybki, pieski itd
Lubi też wyciągać chusteczki Wyciąga zawsze co do ostatniej. A jak już wyciągnie wszytskie, idzie szukać kolejnej rozrywki (fotka)
I ma swojego metrowego misia z którym uprawia zapasy,sumo lub po prostu chce mu odgryźć nos. Ciągnie go też z pokoju do pokoju. Komicznie to wygląda

Co robicie na dzień babci i dziadka?

Hehehe....zabawa jak sie patrzy....

Hmmm...a kiedy jest dzien babci..?

Cytat:
Napisane przez pietrusia Pokaż wiadomość
Ja zamowilam kiedys dla Kamilki misia NODDY bo ona uwielbia ta bajke i dzis przyszedl gra ta piosenke z bajki i rusza glowa, Kamilka sie z nim nie rozstaje jest tak zachwycona ze caly czas co nosi i wlancza zeby gral. Jak jej fotke pstrykne to wam pokaze.

André zna Noddy'ego z portugalii, tam dzieciaki szaleja na punkcie tej bajki... Czekam na fotke

Cytat:
Napisane przez xpressja Pokaż wiadomość
a to mój czort, jak się pytam "Lenka, a jak kochasz księżniczkę?", to ona pada na ziemie przytula się do owej księżniczki i robi "mmmmmmmm"

Ale slodzizna!!

Hej...

cos dzisiaj weny brak....dom posprzatany, ale tak bez serca....wszystko mnie wkurza....
Z tego wszystkiego spytalam sie dzisiaj André "Synu, powiedz mi - czy moglbys byc tak 5 minut cicho, nie musi byc dluzej...5 minut?" a on na to baaardzo zdecydowanie odpowiedzial "Ne!"....czyli oficjalnie mam przechlapane...

karenina19 jest offline Zgłoś do moderatora