2006-08-05, 11:27
|
|
|
Zakorzenienie
Przekupka: 147 pkt / 100% pozyt.
|
Kosmetyki nowe i używane
Ten wątek jest nieaktualny.
Witam.
Jestem na tym forum nowa ,więc chciałam się przywitać z wszystkimi użytkownikami.
Mam kilka kosmetyków których nie używam ,lub znudził mi się zapach i chętnie wymienię na inne.
Są to następujące kosmetyki:
1.Tusz YR nieaktualny.
2.Nowa również w folii konturówka do ust z ekskluzywnej serii Yria wzbogacanej wyciągiem z żeńszenia,firma YVES ROCHER,Lip Contour Bordeax 395(obydwie pozycje dostałam w prezencie kilka dni temu ale nie maluję się);
3.Nowy krem do rąk Citrix glicerynowo cytrynowy,pojemność 100ml,ważny do 05 2007roku
próbki z fotki na zdjęciu z kremem- nieaktualne);
4.Eau de Parfum:Space line Desert Wave,z pojemności 100ml zużyte troszkę mniej jak połowa.Zapach jest lekko słodki ,ciepły ,ja troszkę wyczuwam zapach jakby cynamonu,lub jeśli ktoś wąchał Voile de Ambre z YVES ROCHER to zapach jest według mnie zbliżony.;
5.Próbki :zapach YR Neonatura Seve(nasączona bibułka ,pojemność 0,7ml);
Mam jeszcze również nową męską kosmetyczkę Niwea for men,(na zdjęciach ale bez zawartości)która po rozłożeniu może być zawieszona jak półka ,ma specjalny mocny haczyk,super na letnie wyjazdy.Jej wymiary to :długość po rozłożeniu 60cm,złożona 22cm,szerokość 25 cm.
Dwie nowe apaszki,jedna wyjęta tylko do zdjęcia(wymiar 75\75cm),druga też nie używana ale leżała trochę w szafie(wymiarokoło 48\48cm).
.Takie kosmetyki mam do wymiany a wymienię je najchętniej za wodę toaletową firmy YVES ROCHER(zapachy świeże ,zielone) lub innej firmy ale tylko świeży,raczej nie słodkie.
Jeżeli ma ktoś np.Neblinę,Neonaturę Seve,Nature i inne podobne to mogę również oddać za biżuterię srebrną i nie tylko,nową i używaną.
Z innych kosmetyków wymienię ewentualnie za szampony Herbal Esences,maseczki z glinką i inne do cery mieszanej i tłustej,balsamy do ciała i żele pod prysznic.
Jeżeli będzie ktoś zainteresowany to mogę wysłać przesyłkę pierwsza (tylko rejestrowaną czyli z dowodem nadania i takiej samej wymagam )lub odbiór osobisty w okolicach Sosnowca.
Moje książki:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=136285
Moje ubrania i biżuteria :
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=135636
Edytowane przez Zielona30
Czas edycji: 2006-08-21 o 12:08
|
|
|