2011-01-14, 17:27
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kopią nas po brzuszkach dzieci czas do wiosny szybko leci - Mamy marzec-kwiecie
Cytat:
Napisane przez Montii
Lopezka , nie nie
tylko mało ruchu jakoś mam, jeżdżę na uczelnie autem, tam siedzę.. później do domu i jem przed TV.. jakoś w 2 trymestrze chodziłam tu i tam, a i cieplej było  a teraz...mam po prostu mega lenia... i jedyne miejsce do którego chcę iść do galeria handlowa 
|
mnie się do galerii handlowej nawet iść nie chce no ale na uczelnię samochodem nie jeżdżę, teraz to... w ogóle nie jeżdżę bo od dwóch tygodni coś mi ciągle jest, a zaraz sesja
Cytat:
Napisane przez iweczka
Muszę się Wam wyżalić.....oblałam dziś prawko....i to już prawie pod koniec, bo jakiś debil mi wyskoczył na jezdnię  i zachamowałam ciut na pasach (no inaczej nie dało już rady)
jestem taka wściekła, że szok...... 
tak się zbierałam, zbierałam i mam teraz z big brzuchalkiem musze za tym latać.... 
|
no i za to oblewać, to nie było widać, że wyskakuje i nie miałaś szans go zauważyć? nosz... nie martw się, zdasz następnym razem!
Cytat:
Napisane przez Castia
ojjj ja na temat jedzenia szpitalnego nie bede sie wypowiadac 
u nas krolowała codziennie marchewka!!! pod kazda postacią 
nie znosze takiej marchewki np. duszonej do obiadu a była prawie codziennie 
no ale TZ mnie dokarmiał więc przezyłam 
|
hehe, to ja bym mogła od Was tę marchewkę zjadać, uwielbiam a suchego chleba to bym chyba nie przełknęła, w ogóle białego chleba nie lubię a na ciemny to tam pewnie nie ma co liczyć
Cytat:
Napisane przez Jok3r
Przy zakupie pieluszek musicie patzrec na grubosc i material, bo niby roznica w cenie jest minimalna, ale jakosc juz spora. Ja sobie znalazlam jeszcze innego sprzedawce i jeszcze taniej ma. Nie ma takiego wielkiego wyboru jak rodzyneczki czy ten r7, ale to czego mi potzreba jest. Lozeczko juz "ubrane", ubranka poprane i poprasowane leza sobie ladnie w komodzie. Jak tylko gine da mi zielone swiatlo to lece do Ikei i w zasadzie bede juz miala wszystko. Kurcze co ja bede robic jak juz wszystko bedzie gotowe 
|
podałabyś linka do tego sprzedawcy, hm? zbieram sobie na razie i dodaję do ulubionych, na zakupy szykuję się w lutym już też bym chciała prać i prasować, no ale to za wcześnie dla mnie...
|
|
|