2011-01-15, 08:21
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Już Maluszki są wśrod nas i do boju ruszyć czas:) listopad-grudzień 2010
Cytat:
Napisane przez Eliza86
Bylismy zapisac mala na wizyte na bioderka i dopiero na marzec dostalismy  masakra!!!
Ropieje jej oczko i dziemy do szpitala bo ropka jest zolta i lekarz powiedzial ze to jakis wirus i trzeba robic zabieg  nie wiem o co chodzi ale sie boje 
|
Eliza strasznie poźny termin a fałdki jej się równo układają? generalnie u dziewczynek jest większa tendencja do dysplazji, sprawdź w książecce kiedy miałaś zalecaną wizyte i może odżałuj jakąs kaskę i prywatnie idź, generalnie im wcześniej zacznie się pieluchować tym lepiej - oczywiście jeśli będzie taka konieczność. Ja sama może jestem trochę przewrażliwiona na punkcie tych bioderek, bo przeszłam taka operację, a nawet 3, my mieliśmy zalecenie w książecce w 2 tyg. teraz jest już znaczna poprawa i może uda się uniknąć operacji 
Trzymam kciuki za śliczne oczka Laury! 
Cytat:
Napisane przez kretencja
Essence, może będziesz płakać  Ja się wzruszam za każdym razem jak oglądam, a widziałam go już ze 4 razy + robienie napisów  Ale ja się lubię wzruszać na filmach  No i gra tam piękny Ewan McGregor 
|
Kretencja jak to napisy? sama robiłaś polskie napisy? wow nieźle! ja z angielskim, aż tak za pan brat nie jestem, żeby film oglądać, zamiast na przystojnym aktorze, musiałabym się na tekście bardzo skupić 
Cytat:
Napisane przez bela14
ja też do klubu się piszę tylko ja nie mam M miesiąc albo i dwa
i u nas ciąg dalszy tgo dławienia kurcze moze cos jest nie tak czy co???
|
Bela - to witaj w klubie, definitywnie należy Ci się medal!!! i jeszcze dyplom uznania! 2 miesiące?! masakra!
Jakiego dławienia?
|
|
|