Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak najbardziej "ruda" farba do włosów.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-15, 10:42   #3079
kasia1433
Raczkowanie

Dot.: Jak najbardziej "ruda" farba do włosów.

Cytat:
Napisane przez kathy579 Pokaż wiadomość
kasiu, a jakiej firmy staniki polecasz? zawsze mam problem z dopasowaniem i właśnie wylewanie, a jak już sobie dobrałam fajny z którego nic się nie wylewa to okazał się niewygodny zostawiam czerwone ślady na skórze od ramiączek. Nie cierpię wylewani bułek.
Nie czuję się na siłach by polecać jakieś staniki, za mało ich przetestowałam, żeby się wypowiadać. Ja z racji tego, że jestem szczupła ale mam spory biust jestem skazana na angielskie marki, droższe, bo dla naszych producentów, ani nawet dla znanego Triumpha takie kobiety jak ja nie istnieją więc przetestowałam trzy na krzyż.
Z tych, które posiadam uwielbiam Panache Tango II balkonetkę, chodze w niej chyba trzeci rok i ciągle wygląda dobrze, a żeby było śmieszniej to już model Tango II plunge uwiera mnie tak pod pachami jak i na mostku.
A tak w ogóle znacie ten blog? http://stanikomania.blox.pl/html/131...146,169.html?3 Bardzo lubię cały dział 'biust na żywo', tutaj wiadać o co chodzi ze stanikami i rozmiarami.

kasia1433 jest offline Zgłoś do moderatora