Wątek
:
Kopią nas po brzuszkach dzieci czas do wiosny szybko leci - Mamy marzec-kwiecień 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
2011-01-15, 11:05
#
2721
Eirene1987
Zakorzenienie
Dot.: Kopią nas po brzuszkach dzieci czas do wiosny szybko leci - Mamy marzec-kwiecie
Cytat:
Napisane przez
izunia233
Dobrze wiedzieć. Ja na chwilę obecna mam 1 paczke babydream i kupiłam dzisiaj 4 pak pampers. A tak podczytuję wątek mam styczniowo- lutowych i tam dziewczyny wypowiadają się, że najlepiej to stosować wodę i waciki. Co wy o tym sądzicie?
wodę i waciki poleca się do mycia twarzyczki dziecka no a pupę to jak ktoś ma chęć i warunki wiadomo że najszybciej to chusteczkami
niektórym się nie chce wody przegotowanej trzymać ciągle koło przewijaka i zmywac tylek
a chusteczkami raz dwa i po sprawie
Thorgal1980
fajne rady od koleżanki
zapamiętam
Cytat:
Napisane przez
Jok3r
Wiesci od gosiawolna.
ma porannym ktg wyszly jakies skurcze, brzuch znowu zaczal sie napinac, wiec znowu ma fenoterol dozylnie. I jednak nie wiadomo czy wyjdzie w pn.
I macie pozdrowienia
Cholercia zaczynam sie martwic
czy i mnie przez te skurcze gine we wtorek nie wysle do szpitala
pozdrów ją niech się trzyma
a ty jak masz leżeć to trudno niech mateo jeszcze siedzi w brzuchu
ale się dziś wkurzyłam przyszło mi to łóżeczko klupś w czwartek i tak stało zapakowane w karton dziś tż rozbiera a tam płyta od szuflady pęknięta - w transporcie ktoś przywalił bo na kartonie tez ślad. dzwoniliśmy do sprzedawcy on w szoku bo to już któraś tam reklamacja po prostu firma kurierska nawala coraz bardziej. jak zawsze były2-3 w miesiącu reklamacje tak teraz 18! no i kazał nam zadzwonić do kuriera ma przyjechać spisać protokół my mamy wysłać ten protokół do sprzedającego nam to łóżeczko i on nam wyśle nową płytę, bo ta przesyłka była ubezpieczona. wpadł ten kurier w czwartek, położył to łożeczko i poszedł. jak ja miałam sama sprawdzić niby przesyłkę? niech mnie nawet nie denerwują w sumie skoro to było ubezpieczone to nie będzie problemu tylko czytam że bardzo skarżą się na tą firmę że ciezko sie dodzwonić. dobrze że to łóżeczko teraz zamówiliśmy a nie przed samym porodem. ogólnie łóżeczko spoko super pasuje idealnie do mebli tylko ta płyta... ale się wkurzyliśmy no...
a teraz dla relaksu ide robić moje pierwsze danie w parowarze
bo kupiliśmy rodzicom na rocznice slubu parowar
robie rybke i ziemniaczki
zobaczymy jak wyjdzie
Oliwier 3.04.2011r.
Wreszcie wszyscy razem
Marcel 7.01.2015 rok
.
Eirene1987
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do Eirene1987
Znajdź więcej postów Eirene1987