Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Raz jest synek, raz córeczka - wiosną wskoczą do wózeczka! Mamusie maj-czerwiec 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-15, 15:41   #1618
the_sania
Wtajemniczenie

Dot.: Raz jest synek, raz córeczka - wiosną wskoczą do wózeczka! Mamusie maj-czerwiec

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
Agnieszka, wlasnie zauwazylam ze urodzilas sie dokladnie 30 lat po mojej mami Co do dnia, miesiąca i roku
A jakaś panna (w sensie znak zodiaku tu jest? Ja z sierpnia

Moria , masz rację! Poprawiam się - za trzech !!
ja jestem panna, dokładnie 31 sierpnia
Cytat:
Napisane przez mimbi Pokaż wiadomość
Mala na USG tak blyskala bronchilda na prawo i lewo, ze to by musial byc chyba jakis przeszczep, zeby jej sie tak ptaszek pojawil

A teraz pytanie od mojego TZ - czy tez tak macie, ze od czasu jak jestescie w ciazy Wasi faceci nie moga sie od Was odkleic lozkowo? Bo moj to za mna chodzi i mnie napastuje dzien w dzien i on sie zastanawia, co go tak opetalo. Zwalamy na ciazowe feromony

EDIT - ponizej zakupy z Pepco cenami. Jak widzicie kolorystyka nieco monotonna.
mam taki biały kaftanik i półśpiochy, tylko w inne wzorki no i skarpetki z tej serii spoko ciuszki za rozsądną cenę
no i też tak mam, że TŻ odkleic się nie może heh
a co do bronchildy- o, kumam można miec pewnośc, że nie ma tam siusiaka
Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
dobra dziewczyny zrobiłam album, jak któraś chętna to zapraszam do zapraszania mnie
Bzyczko zupełnie inaczej sobie Ciebie wyobrażałam

Marcelek 30.05.2011

the_sania jest offline Zgłoś do moderatora