Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - etorebka cz.22 - pojawiam się i znikam, nic nie kupuję ja tylko klikam
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-15, 17:57   #1766
fashionaddicted
Zakorzenienie

Dot.: etorebka cz.22 - pojawiam się i znikam, nic nie kupuję ja tylko klikam

Cytat:
Napisane przez roxana222 Pokaż wiadomość
Te myszki są najlepsze

To minie, ja też ostatnio miałam taki zły dzień, ale już jest okej. Odpocznij sobie dzisiaj wieczorem i jutro, a Tż-etem się nie przejmuj

---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ----------

Pójdę chyba trochę pobiegać... ale tak dobrze mi się siedzi, pisze z Wami, popija Pepsi i ogląda Tv
Cytat:
Napisane przez di4ska Pokaż wiadomość
dasz rade ja ostatnio przez tydzień miałam takie dni, współczuje wszystkim, którzy mnie wtedy spotkali.. zdarza się a i TŻ może mieć gorszy dzień
Cytat:
Napisane przez dor1kaaaa Pokaż wiadomość
Aha a co do gyrosa to jak myślisz też mozna z jogurtem naturalnym zrobić?

---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ----------

Czasem tak bywa weź sobie długa relaksującą kąpiel a zobaczysz że wszystko zobaczysz w innym świetle

---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ----------

Podziwia że ci sie chce biegac

---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ----------

Czasem tak bywa weź sobie długa relaksującą kąpiel a zobaczysz że wszystko zobaczysz w innym świetle
może to hormony przed nadchodząco @... nie wiem ale uczje sie okorpnie a wizja przyszego tygodnia mnie przeraza:/
kąpiel mi sie marzy ale nie w tym mieszkaniu:/ ehhh zreszta nawet jakbym wziela kkąpiel to bym w trakcie powtarzała słowka:P
Dzięki dobrze że sie tak wyżalić i dostać wirtualnego całusa

---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ----------

Cytat:
Napisane przez harajuku-fish Pokaż wiadomość
sama siebie się boję

no właśnie ja papcie miałam......

hmmm całkiem niezła...a mamie by się podobała?? zapytaj jej co i niej sądzi

wczoraj chyba słyszałam o tym w wiadomościach... brak słów poprostu

reniaaaaaa

roxi

nie smuć się....jutro będzie lepiej

oj bidulko......czasami ma się takie dni, trzeba je jakoś przetrwać. Jutro będzie lepiej
Mam nadzieję
Chyba uciekam... poucze sie albo zaszyje z jakims serialem pod kocem:P
może jeszcze wpadnę