Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Po poronieniu - kiedy okres, kolejna ciąża?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-15, 19:37   #3178
measia
Wtajemniczenie

GG do measia Send a message via Skype™ to measia
Dot.: Po poronieniu - kiedy okres, kolejna ciąża?

Cytat:
Napisane przez kasiahexe Pokaż wiadomość
inutil może dlatego nie dosatłysmy antybiotyku bo nie mialyśmy łyżeczkowania tylko to było tak czy siak naturalne??
ja pomimo samoistnego poronienia dostalam 2 antybiotyki na raz. zalezy chyba od lekarza

---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ----------

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość
dziewczyny nie wiem o jakim wy antybiotyku mówicie
ja nic nie dostałam w szpitalu dlatego że mam dodatnią grupę krwi.

neska- ja dostałam 3 Cytoteki ok 8rano i ok 13 "urodziłam", ból do wytrzymania.Ja nie prosiłam o nic p.bólowego.
Od czasu zatrzymania serduszka mojego aniołka do plamień minęły dobre 2tyg.
Nie wiem czy u każdej kobiety jest tak samo, u mnie zaczęło się bladoróżowym śluzem po tygodniu, po kilku następnych dniach śluz podbarwiony krwią i po 3 dniach zaczęłam krwawić.Akurat zbiegło się to z dniem przyjęcia na oddział.
u mnie podejrzewano, ze cos chyab nie tak w poniedzialek, w sobote potwierdzono diagnoze a w poniedzialek zaczelam plamic rano a woeczorem "urodzilam" Malenstwo. poprzednim razem stwierdzono ze dziecko wchlona moj organizm jakies 4 tygodnie wczesniej, nie zgodzilam sie na tabletki ani na zaden zabieg. 2 tygodnie pozniej ja ponownym usg potwierdzono diagnoze i po 4 dniach mialam zabieg. nie plamilam, nie bolalo, totalnie nic
measia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując