Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - etorebka cz.22 - pojawiam się i znikam, nic nie kupuję ja tylko klikam
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-15, 22:59   #1844
Dominiique
BAN stały

Dot.: etorebka cz.22 - pojawiam się i znikam, nic nie kupuję ja tylko klikam

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
Nie wiem czy uda mi się znaleźć coś w finansach/rachunkowości/księgowości bo studiuję dziennie i mam wolne dwa dni w tygodniu plus weekendy, a firmy nie pracują w weekendy.
Na płatne praktyki też nie ma co liczyć .

Mój chłopak i jego mama mają popytać w w branży gastronomicznej... może uda się mnie gdzies wcisnąć . Wiem, że w wielu restauracjach mają taki system dwuzmianowy czyli dwa dni pracujesz- dwa dni masz wolne. Trzeba niestety poczekać na sezon czyli np. marzec.
Na razie mam jeszcze jakieś oszczędności.

Nie wiem tylko jak mam od mamy wziąć pieniądze na ten miesiąc. W grudniu wystawiłam 100 faktur i wprowadzałam dokumenty do systemu. Pieniądze powinnam dostać teraz - pod koniec stycznia (tak niestety jest, że jak coś się wykona to pieniądze dostaje się po miesiącu). Nie wiem jak mam sie o to za bardzo upomnieć - zaraz powie, że jestem beszczelna bo chce od niej pieniadze, a nie chce mi się pracować .

Dominique a na co chcesz przepisy ? Dania? Sałatki ?
edit. już wiem na sałatki z kurczakiem . Już piszę ...
Na sałatki z kurczakiem i chętnie jakieś inne, niekoniecznie z mięsem, byle nie na słodko

A co do pracy do możesz znaleźć pewnie jakąkolwiek w miarę sensowną, a z czasem może wpadnie coś lepszego i zmienisz.

Edytowane przez Dominiique
Czas edycji: 2011-01-15 o 23:00
Dominiique jest offline Zgłoś do moderatora