Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Która z Was jeździ konno? Konie, jazda konna.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-08-05, 19:56   #162
sylwia622
Rozeznanie

Dot.: Konie

Minerwo napewno masz racje z tymi zdrowymi końmi idacymi na rzeź, i masz moje słowo że jeżeli zdecyduje sie na kupno konia to pierwsze co zrobie to bede szukac wlasnie takiego konika.
Moj pech polega na tym że mieszkam w miescie i jezeli chcialabym konia ulokowac u mnie na placu to musialabym wykupic 2 sasiadujace (puste) place no i niestety aby sie udac na przejazdzke po lakach musialabym najpierw przejechac kolo blokow Myslalam nad pensjonatem ale narazie mam male dziecko i zyjemy z TZ z jednej pensji wiec nie ma szans. Moze kiedys nam sie uda wyprowadzic sie na bardziej lesiste tereny gdzie bez problemu bede mogla trzymac konia.
Juz jak mialam 5 lat obiecalam sobie że kiedys bede miec konia, naleze do osob ktore nie rzucaja slow na wiatr i jezeli tak powiedzialam to tak napewno bedzie.
Minerwa szkoda ze mieszkasz we Wroclawiu bo milo by bylo zaczerpnac troche praktyki z kims takim jak Ty. Myslalam juz o szkolce ale w mojej okolicy zdzieraja tylko kase i nic wiecej a bardzo chcialabym miec kolezanke ktora miala by wlasnego konia