2011-01-16, 12:53
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Naszym Szkrabom różki urosły...a my marzymy: aby do wiosny - Mamusie VII/VIII.
Cytat:
Napisane przez aannuullaa
Z tym syropem to sama nie wiem, przeważają opinie, że dopiero po 2 roku życia, więc wstrzymam się chyba.
W ciągu dnia nie kaszle, pokaszluje tylko przez sen, albo się coś nowego zbiera albo po tym ostatnim katarku jeszcze jej zalega i jak się połozy to ją drażni
Biedaki, oby chłopcy się nie pozarażali...Taki czas teraz, że wirusy szleją...
Oglądała któraś z Was "Świat według dziecka?" Ja zerknęłam - super chłopczyk 4 latka, mama karmi go 2 razy dziennie z butelki, smoczek jest na porządku dziennym, sika w pieluchy i śmiga na rowerze po całej okolicy praktycznie bez żadnej kontroli
Mówię o tym TŻ, poszedł zerknąć i za chwilę mnie woła, ze to przecież w naszej najbliższej okolicy ci ludzie mieszkają 
|
Tak wiem,my mieliśmy juz 2 razy ten syropek,lekarka kazała podawać 2x2,5 ml wiem,że chyba Kubuś Cass,miał ten syropek,jak jeszcze chyba roku nie miał .Pewnie gdyby lekarka nie przepisała,to też bym się bała,więc Cię rozumiem
Bartosz po tej ostatniej infekcji,też jeszcze czasami rano zakaszle,nie wiem czy to jakieś pozostałości?
Nie oglądałam,ale z tego co piszesz,to
---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ----------
Mamusie,jak robice dzieciom posiłki z kaszy gryczanej,to kupujecie kaszę gryczaną prażoną,czy jaką?
|