|  2011-01-16, 15:19 | #144 | 
	| Przyczajenie 

| 

Dot.: Tarnowskie Panny Mlode cz.III

Planuje wesele w 2012 roku i jestem juz zdecydowana na zespół Geminix, troche przeraziła mnie cena która zostala podana na forum, ale dzwonilam dzisiaj do menagera zespołu który wbrew tutejszej opini jest bardzo uprzejmy i powiedzieli mi cene okolo 4 tys. i mysle ze nie jest to jeszcze najgorsza cena zwłaszcza, że graja na zywo w 5 osob.Cytat: 

| 
					Napisane przez kifli  Ja znowu chcialam zapytac...... 
ciezko mi znalezc orkiestre przez internet, te ktore polecacie to albo poza naszym budzetem albo nie maja damskiego wokalu. poszperalam i znalazlam orkiestre z debicy. http://www.nazywo.art.pl/ , za dwa dni chca 3500 i demo jest nawet spoko no i pani spiewa po angielsku i calkiem calkiem jej to wychodzi.  
Moze slyszeliscie o nich? Przypuszczam ze sama cena sugeruje ze nie spiewaja jak Geminix za 6000zl. Z racji ze wiekszosc z nas ma juz orkiesrty i pewnie widzialo i slyszalo niejedno (lepsze lub gorsze) prosze o szczera opinie. 
z gory dziekuje   |  
 I jezeli chodzi o Trafunek to tez szczerze polecam, bawilam sie na weselu ktore obslugiwali, jedzenie pyszne, kelnerzy szybko i sprawnie obsluguja, nawet pamietam sytuacje kiedy jeden z gosci wylal kawe a juz po przerwie obrus był wymieniony!
   | 
	|     |  |