Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Raz jest synek, raz córeczka - wiosną wskoczą do wózeczka! Mamusie maj-czerwiec 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-17, 12:36   #2103
mimbi
Zakorzenienie

Dot.: Raz jest synek, raz córeczka - wiosną wskoczą do wózeczka! Mamusie maj-czerwiec

Cytat:
Napisane przez dziubek79 Pokaż wiadomość
oj sporo to fakt, koleżanka po 3 miesiącach wyglądała jakby się głodziła przez ostatnie pół roku ale była zadowolona bo zmieściła się w spodnie które nosiła kilka lat przed ciążą szczęściara
Moja przyjaciolka 3 tygodnie po porodzie ubrala sie w swoje zwykle dzinsy!!!!!!!! Boze, jakie to niesprawiedliwe! Teraz wyglada, jakby wlasciwie nie rodzila, tylko jej to dziecko do cycka ktos przykleil!
Cytat:
Napisane przez Aliczka88 Pokaż wiadomość
AHA, sutki naciągacie, miętosicie albo masujecie?
Do tej pory to bylo zadanie TZ, ale jak tak tu piszecie, ze to moze porod wywolac, to bedzie chlopak niepocieszony. Tym bardziej, ze wiem tez, ze sperma moze wywolywac skurcze, wiec sobie nie pouzywa przez kilka najblizszych miesiecy

Cytat:
Napisane przez mary poziomkowa Pokaż wiadomość
to chyba będę nieliczną, która się wyspała
Dolaczam do grona tychze nielicznych

Cytat:
Napisane przez zosiaaa Pokaż wiadomość
Amarcia ani razu cię nie zmuliło ???mnie przez pierwsze trzy miesiące muliło cały czas, dosłownie, niekiedy nawet jak przebudziłam sie do siku w nocy to mnie muliło
Mulilo? Ja rzyg*alam jak kot non stop. Rano wieczor we dnie w nocy, w domu, na ulicy, w restauracji. Czad.
mimbi jest offline Zgłoś do moderatora