Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosy rozjaśniamy i o życiu gadamy -część V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-17, 19:17   #1898
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Dot.: Włosy rozjaśniamy i o życiu gadamy -część V

Cytat:
Napisane przez EwCiA000 Pokaż wiadomość
Yatta teraz tylko zrobiłam ciemniejsze pasemka, a teraz będę robiła i jasne i ciemne, ale więcej jasnych

Dziewczyny zauważyłam, że po tym syossi'e 9-5 szybko włoski żółkną, niestety, a wydawała mi się idealną farbą
za dwa tygodnie mam studniówkę a ja w dalszym ciągu nie wiem co mam zrobic z włosami macie jakiś pomysł??

asiabb dziękuję

Tak mówicie o tych włosach doczepianych, a ja kupiłam te moje clipy wtedy i teraz nie wiem co z nimi zrobic bo zafarbowac raczej ich nie zafarbuje bo i tak nie wyjdą tak jak moje

a ja dzisiaj zamawiam sukienkę na studniówkę tą białą z tym różowym pasem jednak a co do pazurków to też muszę jakieś wykombinowac na studniówkę

a co do szamponu fioletowego z joanny to on mnie tak wkurza, bo niby pasemka blond robi ładne platynowe, ale jak już mam odrost żółtawy to go jeszcze bardziej pogłębią do duszy z taką robotą...

a jeżeli chodzi o pielęgnację włosów, to ja teraz używam tej zwykłej odżywki z rossmana z olejkiem babassu i jest ok a te maski dolce leżą na półce i się kurzą
Ewcia mi sie sto razy bardziej podobaly Twoje wlosy po syosie niz po tym balejazu,ktory nawet nie wyglada na balejaz
i mialas lepiej wloski obciete-moim zdaniem.
Ta grzywka Cie przytlacza za bardzo...
I tak moglabys na studniowke dopiac clipy i kazda fryzurka by ladnie wygladala na dlugich wloskach
BLOND_PRINCESSKA jest offline Zgłoś do moderatora