2011-01-17, 22:54
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ale szok, zaczął się nasz ślubny rok! - PM 2011, cz. 29
Cytat:
Napisane przez frezyjka85
dziękuję bardzo 
trudno robi się tym jedwabiem?
|
Kiedys próbowałam robic żelowe, ale jedwabiem szybciej mi idzie, natomiast smierdzi troche i jak pojelje sie po palcu to może ostro szczypać. No i nie da sie za bardzo wtapiac ozdób w tej metodzie, a przynajmniej ja jeszcze tego nie odkryłam hehe :P Natomiast wychodzą bardzo naturalnie, jak sie do tego przyłoży. Ja mam bardzo delikatne paznokcie naturalne, cieniutkie jak papierki i ten jedwab super wzmacnia mi moja naturalną długość .
Cytat:
Napisane przez Niesforna_88

a właśnie ja mam pytanie do tych co pisały prace lic i mgr, czy możecie mi pomóc jak się pisze rozdział metodologi badań? nie chodzi mi o podrozdziały bo to wiem tylko jak to w ogóle zacząć pisać? 
|
Napisałam całą pracę samodzielnie, ale przyznam się że nie wiem o co pytasz:P A jakoś tak jaśniej?? Jeśli chodzi o to że w pracy najpierw jest część teoretyczna, a potem Część doświadczalna. To aj poprostu napisałam "cząść teoretyczna" - tu teorie i podrozdziały, a potem "cześć doświadczalna" - badania, obliczenia, podrozdziały.
Ale nie wiem czy o to chodziło;/
cobra115 chabrowa byty super...  Szkoda, że to co jest na zdjęciu nie można kliknąć i pojawia się w szafie :P:P byłoby cudownie  - nawet można by potem płacić przelewem za taką przyjemność 
ancys_krakow cudowne słowa  ale zatęsknimy za przygotowaniami, pomimo że to przyprawia nas czasem o nerwówke :P
|
|
|