2011-01-18, 10:11
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kolki poszły w zapomnienie, idą ząbki-jest ślinienie.Mamy Lipiec-Sierpień 2010
Cytat:
Napisane przez bajka1807
ja blad popelnilam taki, ze tylko ja ja karmilam i efekt jest taki ze zje z butli tylko ode mnie i ewentualnie od mojej matki. moj maz jest w stanie ja nakarmic tylko w nocy bo w tedy jest jej wszystko jedno. wiec nawet w weekend kiedy moj m jest w domu to i tak ja wszystko musze robic przy malej  boi sie jej wykapac, z przewijaniemm tylko nie ma problemu, ale i tak jak dla mnie to zle pieluchy zaklada  ogolnie chyba nauczylam go ze ja robie wszystko lepiej jesli chodzi o malutka.... nakrecilam na siebie bacik 
|
u nas podobnie mlody tylko ode mnie je nie chce od nikogo innego a bynajmniej strasznie przy tym wydziwia a co do zajmowania sie przez tz'ta tez z poczatku tak jak ty robilam ale mi przeszlo i teraz maz dosc czesto jak jest to go kapie przewinie rozbiera ubiera itp a czasem bywa ze jakas natretna klientka upiera sie na wlosy lub pazury to tez maz sie mlodym zajmuje w tym czasie
Cytat:
Napisane przez Siala_Bala
|
zaglosowane i super ze masz z nami kontakt bo smutno bez ciebie poza tym bylo wiele tematow poruszanych odnosnie ktorych ty jestes nasza ekspertka tak jak uczulajaca wit C
Cytat:
Napisane przez niezawsze
Modro Maja nawet woli byc na podlodze niz na rekach, bo ona lubi lazic, przewracac sie, pelzac itp. W sumie na macie jest 5 sek, z puzzli tez szybko zlazi, bo juz prawie zalapala raczkowanie, tzn na lozku jak ja klade i sie nie slizga moge jej ruchy nazwac raczkowanio-czolganiem, ale zasuwa dosc szybko. W sumie to pelza po podlodze, czasem sie chuknie w glowe, ale zazwyczaj o jakas szafke, noge od krzesla, staram sie patrzec na nia czesto, ale ona mnie coraz bardziej zadziwia 
|
maly robaczek wszedzie jej pelno 
Cytat:
Napisane przez papeteria
temperatura spada tylko po syropku jednak gdy przestaje dzialac wzrasta ponownie do ponad 39 
wczoraj bylismy u lekarza i plucka, oskrzela byly czyste.
Przepisal nifuroksazyd przeciwbakteryjne na przewod pokarmowy i kazal zbijac temperature.Powiedzial ze byc moze na zabki ale raczej to jakis wirus bo teraz tego pelno w powietrzu a maly ma wzmozona motoryke jelit.Do tego doszly 3-4 wodniste kupki na dzien ...dzis cos zaczyna kaszlec mam nadzieje ze nie skonczy sie tak jak u oli i jej maluszka  moze po zawiesinie ktora podaje tak kaszle ?
|
a nie mowil Ci lekarz zeby na zmiane dawac np czopek paracetamolu i syrop nurofen (przyklad) ? podobno lepszy efekt i dziecko sie nie przyzwyczaja ja tak daje i u nas po czopku na dluzej temp spada a co do kupek to moze tak byc od lekow czasem jest taka reakcja no i kupki luzne moga byc tez od zebow to samo z kaszlem
Cytat:
Napisane przez hd2005
mordo-mój Szymek bawi sie sam. Musze co jakiś czas do niego podejść i lubi jak jest blisko, jak ma mnie na oku  Nawet jak robię coś w kuchni to kładę mate w przedpokoju aby mnie widział (mam małą kuchnię). No i musze do niego mówić.Mówić, mówić i jeszcze raz mówić  Czasem czuje się jak w programie kulinarnym  bo gdy cos gotujeto mu o tym opowiadam. Ona jest zadowolony a ja moge cos zrobić.
Od kilku dni niestety budzi nam sie w nocy. Przesypiał całe noce a teraz potrafi piszczeć 2-3 razy  Zaczęło się od zębów. W święta wyszły dwa na raz i od tamtej pory jest gorzej ze spaniem
Miałam wpaść na "chwilę" a już się wciągnęłam
...
|
hehe ja tez do Hubcia tak duzo gadam czasem mysle czy jak sasiedzi slysza (mieszkoamy w domku ala blizniak) jak gadam to czy nie mysla sobie ze jakas stuknieta jestem poza gadaniem jeszcze spiewam i rozne glosy nasladuje 
co do spania w nocy i wybudzania niestety u nas tez jak wyszly dwa zeby na raz tak samo jak u was Hubcio zaczal sie wiercic w nocy
wlasnie zauwazylam ze sie wciagnelas ale bardzo mnie to cieszy 
Cytat:
Napisane przez marta_d1
Jak ne jest na spacerze to w południe spi pół godziny a popołudniu ok godziny. No własnie zupełnie nie marudzi.
|
sa dzieci ktore dosc szybko odrzucaja drzemki w dzien podobno najzwyczajniej ich nie potrzebuja moze Franiu wlasnie jest takim dzieckiem?u nas po drzemce dwie czasem dwie i pol godz aktywnosci i znow lulu bo inaczej marudzenie
Cytat:
Napisane przez ola_k11
Jutro odstawimy jedną inhalację, bo jest poprawa.
|
wracajcie szybko do domu!
dziewczyny co z anuszka i dzidzia? az tak zabalowaly na ur ze sily na wizaz nie maja ? 
---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ----------
aniaa wspolczuje nocki u nas tez dzisiaj kiepsko bylo i o 24.00 wzielam mlodego do siebie i tez sie wiercil spal w poprzek wogole cos sie o 1.30 przebudzil tak calkiem wiec mowie ze moze glodny bo wieczorem tylko 70ml wypil wiec zrobilam mu mleko wypil az 30ml i obudzil sie o 4.20 wypil 110ml ale sie obudzil i kombinowal gadal cos do siebie smial sie ja dosypialam obok wkoncu dalam smoczka i dospalismy do 8
|
|
|