zabciu - dobrze wyczytalam, do szkoly sie wybierasz ? a z praca na pewno cos znajdziesz!
Ana - dziewczyny juz Ci duzo podpowiedzialy. Moje trzy grosze dorzuce-podania tak jak wiekszosc Ci napisala najlepiej kolo marca skladac. Na razie nie masz sie co spieszyc.Nie zawsze decyduje to kto szybciej zlozyl podanie a skonczone studia, jakies dodatkowe umiejetnosci, doswiadczenie i nie oklamujmy sie - znajmomsci i osoby z polecenia. I nie przejmuj sie jak zaraz nie dostaniesz odp, norma jest ze najwiecej odp dostaje sie ok sierpnia. a jesli patrzec na moj przyklad nawet i pozniej-ja dostalam prace z dniem 1 pazdziernika a dowiedzialam sie o niej w pierwszym tyg wrzesnia. Troche tylko nie fajnie, bo przez to ze niezaczelam pracy z dniem 1.09 nie moglam zaczac awnsu zawodowego. Ale nie wazne-prace mialam i doswiadczenie zdobylam.
A co do wozkow - duze pompowane kola sa polecane wlasnie na tereny lesne, wyboiste, piankowe bardziej do miasta. A ceny juz zauwazylas sa bardzo rozne, ssa i takie wozki za ponad 3000zl! ale to zazwyczaj wozki zagranicznych producentow. Jak dla mnie jest duzo tych dobrych polskich ze nie trzeba siegac za granice po wozek.
Anika - trzymam kciuki za wyniki!!!! a to do szpitala chce cie lakarka polozyc
kasiaher - najlepsze zyczenia dla Dominiczka! przede wszystkim ZDRÓWKA! i zeby sprawiaj rodzicom duzo radosci i malo (a najlpiej wcale) klopotow! wszystkiego najlepszego - usmiechu na buzi promiennego jak slońce
atomufka - 4 marca bedzie pieknym dniem dla Ciebie !!!!
Podczytuje Was, ale jakos nie bylo okazji napisac...teraz dzidziol zasnal wiec w koncu moge spokojnie posiedziec z wami.
Wiecie , jak male dziecko czekam na wyniki ankiety z stronie BoboVity -
Anika - ty mi kiedys tego linka posylalas. Wypelnialam i odpowiedzialam na pyt. konkursowe-trzeba byla mala wypowiedz napisac na temt-kiedy poczulam sie z siebie dumna jako mama. Sporo osob wygrywa takie male zestawy BiboVity i fajnie by bylo cos wygrac.Wyniki mialy byc wczoraj, ale jeszcze nie ma...
Kochane - na pewno któreś z Was mialy do czynienia z
ciastem SNIKERS - chcialabym je upiec tylko potrzebuje dobry sprawdzony przepis! Prosze o pomoc

jesli macie jakies sprawdzone przepisy na jakis ciasta orzechowe to tez nie pogardze
Ciasto chce na probe zrobic na swoje urodziny a jak sie uda to na rodzicow 30'stą rocznice slubu. Juz obiecalam ze Bounty zrobie no i jeszcze jakie jedno dobry by sie przydalo...a snikersa u nas wszyscy lubia.