2011-01-18, 13:12
|
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy 3
Ewcia, ja właśnie to samo. I strasznie zasmakował mi napój z leśnych owoców, którego wcześniej wręcz nie znosiłam.
Andzya, strasznie mi przykro. Chyba każda z nas wie, co czujesz. Mi spóźnia się już dwa tygodnie, ale cały czas boję się, że nagle przyjdzie i znowu wszystko na nic.. 
Katevalley, to trzymam kciuki, żeby nie przyszła @. Ja przez kilka dni po terminie @ za dużo śluzu nie miałam. Dopiero później jak zaczęło się lać, to jak bym normalnie popuściła. Ale u mnie jeszcze nic nie wiadomo.. Ale jak napisała Marronelle, co ma być to będzie Ale mimo to, trzymam kciuki mocno 
U mnie nadal brak @, już dwa tygodnie. Śluz biały, brzuch napięty, temperatura cały czas 37.1-37.3 Wczoraj trochę czułam kłucie w prawym jajniku, no i cały czas chce mi się pić, więc wc odwiedzam często, apetyt też dziwny jem słone i słodkie na przemian. Zasinienie na dole nadal się utrzymuje. Od wczoraj też czuję dziwny ucisk w dole pleców, nie boli ale takie dziwne uczucie. Ale piersi nie bolą, są troszkę "cięższe" niż zawsze i żyły widać, ale nic poza tym. W sobotę testuję, ufff.. oby się udało.
|
|
|