2011-01-18, 13:23
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Robię bęc i znów kroczek... bo ja mam dopiero roczek! (list-grud 2009)
Domi pokaz wloski
i wiem ze nie mozesz sie doczekac az Polusia zaczznie chodzic. jak chcesz to sprobuj ustawic dwa krzesla nie daleko siebie. Niech pola sie trzyma jednego a na drugim poloz cos co lubi i niech tak sobie siega po to.. potem coraz bardziej odsuwaj krzesla.. mojego tzta siostra tak robila jak jej corka nie chciala chodzic. ale ja bym jej dala troche czasu nauczy sie nie dlugo
ty Myslisz ze dziecko sobie grzecznie postoi jak zacznie chodzic? w sklepie filip biega z regalou do regalu wywala wszystkie butelko (z woda plynem) jakie tylko spotka na swojej drodze, bierze kinderjajka i ucieka a sprobuj mu zabrac.. a jak go wolam to ucieka w druga strone albo pokazuje mi zebym przyszla do niego tak wiec naciesz sie tym ze Polusia jezdzi w wozku i nie wyskakuje z niego.
Cytat:
Napisane przez karenina19
Najlepiej wczoraj malz poszedl polozyc malego spac...i siedzi tam u niego i siedzi juz 20 minut...w koncu mysle sobie - "A zlituje sie i go zmienie..."wchodze do pokoju a tam maly chrapie w lozeczku a tatus...w fotelu...jeszcze lepiej sobie spi... 
|
u nas takie usypianie jest codzziennie;p chlopaki usypioaja sie nawzajem.. ;p
Cytat:
Napisane przez lucky1910
Cześć Kochane...
w końcu dorwałam laptopa i mam minutke, żeby do Was napisać..
od piątku jesteśmy znowu w szpitalu, mała miała 41st temp i schłodzilismy ją i pędem na pogotowie i okazało się, że podczas wizyty kontrolnej w szpitalu (ubiegła środa) złapała następnego wirusa z zapaleniem płuc, tylko teraz choroba w 2 dni tak mocno się rozwinęła, że w ciężkim stanie trafiliśmy znowu na oddział  (
i już się tak dobrze trzymałam, a jak zaczynam Wam pisać to znowumi się płakac chce.. Olcia dostaje teraz duużo więcej leków, 2 antybniotyki, saturacja jej co chwila spada i musi w masce tlenowej leżeć..kroplówka za kroplówką i żadnych planów na wyjście w tym tygodniu..
wybaczcie, że nie nadrobię teraz Waszych postów.. później postaram się poczytać i odpisać..
idę się trochę odarnąć, bo od rana tylko leki i badania, leki i badania.. i tak w kółko...
|
Biedactwaa.. duzo zdrowka zycze olence iTobie duzo sil
poszlismy dzisiaj na targ. w polowie drogi Filipowie oczywiscie znudzilo sie siedzenie w wozku i zaczal wyskakiwac wzielam go wyciagnelam dalam reke, szlismy tak minute ale pozniej ocywiscie dziecko chcialo isc samo i to w przeciwnym kierunku boze co ja sie znim nameczeee
Na targu tez lazil gdzie popadnie biegal za psami podnosil z ziemi wszytko co zdazyl zauwazyc uciekajac przede mna. Spotkalismy ciocie dala filipwi
zl schowal sobie do kieszeni i poszedl ogladaj czekolady ;p
---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ----------
Cytat:
Napisane przez zebra666
a ja ten wózio co kupiłam t troszke inny niż Wy macie- tzn. ze starszej kolorystyki bez tych wzorków na siedzisku i budce- granatowo czerwony.
|
pochwal sie
|
|