2011-01-18, 14:52
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Robię bęc i znów kroczek... bo ja mam dopiero roczek! (list-grud 2009)
heloł heloł 
Ale dziś Olka dała czadu, dopiero o 14 mi zasnęła. W nocy tez był cyrk i o 5 płakała, nie mogłam jej odłożyć do łóżeczka, więc spała z nami. Strasznie tego nie lubię bo wtedy czujnie śpię i się nie wysypiam. Do tego Olka przekręca się co 15 minut na wszytskie strony 
Gucia- super, że Sandrze podoba się w żłobku.
Cytat:
Napisane przez lucky1910
Cześć Kochane...
w końcu dorwałam laptopa i mam minutke, żeby do Was napisać..
od piątku jesteśmy znowu w szpitalu, mała miała 41st temp i schłodzilismy ją i pędem na pogotowie i okazało się, że podczas wizyty kontrolnej w szpitalu (ubiegła środa) złapała następnego wirusa z zapaleniem płuc, tylko teraz choroba w 2 dni tak mocno się rozwinęła, że w ciężkim stanie trafiliśmy znowu na oddział  (
i już się tak dobrze trzymałam, a jak zaczynam Wam pisać to znowumi się płakac chce.. Olcia dostaje teraz duużo więcej leków, 2 antybniotyki, saturacja jej co chwila spada i musi w masce tlenowej leżeć..kroplówka za kroplówką i żadnych planów na wyjście w tym tygodniu..
|
strasznie współczuję!! i duuuuużo zdrówka życzę Olci i Tobie wytrwałości i siły!
Cytat:
Napisane przez suonko2
|
ja też nie mogę czytać takich rzeczy boże co za dramat.
Cytat:
Napisane przez Agusia_a9
Na targu tez lazil gdzie popadnie biegal za psami podnosil z ziemi wszytko co zdazyl zauwazyc uciekajac przede mna. Spotkalismy ciocie dala filipwi
zl schowal sobie do kieszeni i poszedl ogladaj czekolady ;p
|
mały cwaniakko 
Cytat:
Napisane przez asioczka
dziewczyny mam głupawe pytanie  jak sie kupuje firanki?? chce bez zadnej tasmy marszczacej. zakladki robie przy zabkach i tez jest ok. jak mam karnisz 4 m to ile firanki musze kupic?? te co mam sa od mamy( "wiano"  ), a sama nie kupowalam jeszcze;]
|
ja kupiłam w Leroy Merlin i tam zza mnie wszystko zrobili zielona w temacie jestem. pzepraszam, nie pomogę.
tak bym sobie jeszcze poleżała, a muszę coś na obiad Olci zrobić. I nie wiem co. Rozmroziłam 2 nogi kurczakowe i lepiej zupa? czymięso z ziemniakami?
Macie jakiś pomysł na szybki obiad?
|