Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosomaniaczki cz. VII :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-18, 16:10   #910
niby nic
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki cz. VII :)

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
U mnie odwilż przebiega łagodnie : śnieg rozpuszcza się bardzo powoli, niezalewając. Oby tak dalej. I przestańcie mnie tu straszyć nowymi opadami śniegu.
Wczoraj był u mnie pan z mojego towarzystwa ubezpieczeniowego. Obejrzał dach, obfotografował, opisał i ... kazał czekać na decyzję. Zobaczymy. Trzymajcie kciuki, żebym chociaż parę groszy dostała.
Każdego dnia ze strachem spoglądam w okno : czy znowu to białe guano nie leci z nieba.

Dziewczyny, poradźcie. Kończy mi się umowa na telefon komórkowy. Co mam robić : ponownie brać abonament czy też telefon na kartę ?! Ja się zupełnie nie orientuję co się bardziej opłaca. Abonament musiałabym wziąć za 70,oo zł., a karta - 30,oo zł. Tylko nie wiem jaka jest różnica w koszcie rozmów i SMS-ów. "Komórki" zbyt często nie używam, bo z zasięgiem tu u mnie na wsi krucho. Mam w abonamencie jakieś darmowe minuty, ale - dziwnym trafem - zawsze muszę dopłacać. A jakie Wy macie telefony ? Abonament czy kartę ?

Ja mam abonametn z ery i powiem Ci ze też jakis promocji nie ma, 60 min do wykorzystania w cenie chyba 50zł to raczej żadna atrakcja. Ja bym wzięła na karte bo tyle ile wydzwonisz tyle zapłacisz

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Pytanie tylko jak długi te prezerwatywy tak leżały bo może się okazać, że nie do końca zadziałają
Ja myśle, ze długo leżeć nie będą

Cytat:
Napisane przez ImmortalLover Pokaż wiadomość
W dyskotece byłam raz, a w łazience była tylkoo ejdna kabina, więc mogoby być cieżko. Co do daty ważności to nie wiem,ale jak ktoś je na jaja poprzebija?
Podwiązkę pewnie i tak zaraz zgubię,ale ok
Nie poprzebija bo zeby je wyjąć to trzeba najpierw zapłacic Nie żebym wiedziała tak mi sie tylko wydaje

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Padłam
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._7182773_n.jpg

Czytałam kiedyś, że obrzęki mózgu są niebezpieczne dla zdrowia a nawet zagrażające życiu a my najwidoczniej mamy je co miesiąc i żyjemy
leże

niby nic jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując