Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-18, 15:57   #1856
anka1900
Zakorzenienie

Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)

Wersta skoro jest napis Schwinn to masz pewność że kółka nie poodpadają wszak to firma rowerowa od wieków
gadaj tu nam szybko co zamierzasz z wózkiem czynić, na zwykłe spacery zamias maca? czy bardziej aktywne ?

o powóz jest do 25 kg udźwigu dziecka moj pudzianek mógłby go testować skoro waży już z 17 kg

Kasiulko, ja chyba nie byłabym taka niema jak Ty skoro przyszłabym ze swoim bobasem na publiczny nie prywatny plac uciech to wali mnie że jakiś bobas się mnie stracha
zresztą co to za zwyczaje nie słyszałam jeszcze o tak trwożliwych dzieciakach , może jakiś bobas się czegoś przestraszyć, ale żeby tak prosto z mostu powiedzieć matce, że jakaś pani wywołuje u niego strach dziw nad dziwy

a dzwonili z worku, mam robić badania okresowe była przepychanka kiedy mogę to uczynić, kadrowa wypaliła, że proszę zrobić do 1 lutego,
ale ja jej delikatnie z uśmiechem na ustach powiedziałam, że spoko, proszę o zlecenie na badania, ale wolałabym to zrobić 1 lutego, w godzinach pracy, jak każdy robi i ma do tego prawo,
a nie na urlopie wychowawczym kiedy to mam sie opiekować M, bo w styczniu nie ma mi sie nim kto zająć
w sumie jakbym wiedziała że nie mam w składzie RTG klatki i grzebania we frederice, to może bym się i wcześniej skusiła, za darmoszkę badania bym miała,
no nic przyjdzie zlecenie co mam robić, to pomyślę
chociaż może się wstrzymam bo jak lekarz zobaczy brzuch, to może mi zdolności nie podpisze , albo wyskoczy jeszcze z jakimś zonkiem

Edytowane przez anka1900
Czas edycji: 2011-01-18 o 15:59
anka1900 jest offline Zgłoś do moderatora