Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kopią nas po brzuszkach dzieci czas do wiosny szybko leci - Mamy marzec-kwiecień 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-18, 17:13   #3447
wanilia83
Zadomowienie

Dot.: Kopią nas po brzuszkach dzieci czas do wiosny szybko leci - Mamy marzec-kwiecie

Cytat:
Napisane przez iwa00 Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny. Nie piszę tu zbyt często ale cały czas Was czytam. Ostatnio nie miałam czasu czytać więc będę pomału nadrabiać.
Wczoraj byłam u lekarza i stwierdził, że będzie dziewczynka
cieszę się, ale nie będę kupować typowo dziewczęcych rzeczy poczekam aż się dzidzia urodzi bo wczoraj znów dowiedziałam się , że koleżanka urodziła synka a całą ciążę mówili jej że córa będzie, także boję się pomyłki. o ile dziewczynka może w niebieskim, to chłopaka bym nie ubrała na różowo

a pozatym to skróciła mi się szyjka i jest miękka i lekarz zalecił nospe 3xdziennie i asmag i wypoczywanie.
czy któraś też ma z tym problem? bo nie wiem czy mam cały czas leżeć czy tylko mam się oszczędzać? bo przy moim 2,5 latku nie da się leżeć, zwłaszcza, że mieszkami sami a mąż pracuje.
no to wracam do nadrabiania zaległości.

kolejna dziewuszka

ja przy skróconej szyjce miałam wypoczywać i oszczędzać się z pozwoleniem na spacerki ale bez przesady

Cytat:
Napisane przez iizabelaa Pokaż wiadomość
my w piątek będziemy na SR oglądać film z porodu
ponoć hardcore
czekam na relacje hihi

Cytat:
Napisane przez iweczka Pokaż wiadomość
mój pępuszek zaczął troszke odstawać i mój małz stwierdził ze to "mikrofon" i przez ten oto mikrofon będzie się komunikował z naszą niunią, no ubaw mam pachy.....

wanilia83 jest offline Zgłoś do moderatora