Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - fotoepilacja
Wątek: fotoepilacja
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-18, 18:10   #66
doro1983
Przyczajenie

Dot.: fotoepilacja

hej,
pierwszy raz pisze na forum, aczkolwiek czesto odwiedzam te strone zeby zasiegnac opini na dany temat.
zainteresowal mnie temat fotodepilacji i niezbyt pochlebnych postow na temat No mas vello.
Sama zaczelam korzystac z uslug tego salony w czerwcu 2010 i od tamtej pory jestem tam regularnie.
Sprawa wyglada tak ze generalnie jestem zadowolona. oczywiscie zabiegi nie usunely mi wlosow w 100% ale jest o niebo lepiej. Zawsze mialam ogromne problemy z owlosieniem. Zeby wszystko bylo gladkie musialam sie golic prawie codziennie.
Mialam juz 5 zabiegow na nogi i szczerze powiem ze po pierwszym stracilam ok 80% wlosow. nowe juz sie nie pojawily, jedynie jasne pozostaly. teraz nadal cos rosnie, zwlaszcza w okolicach kostek i kolan, ale szrzecze mowiac nie pamietam kiedy ostatnio golilam nogi!
Z bikini jest gorzej. po 1 zabiegu tez wypadlo z 70%, ale odrastaly, slabsze ale mimo wszystko. Teraz po 4 zabiegach odrosly mi wszystkie. bardzo mocne i czarne. wyglada to tak jakby bylo zero efektu. Kosmetyczka mi powiedziala ze tzw "wysyp" jest normalny poniewaz wlosy sie bronia przd laserem... ile z tego prawdy trudno powiedziec, ale poszlam na 5 zabieg wczoraj i niedlugo powinny byc jakies odpowiedzi...

tak wiec wydaje mi sie ze wszystko zalezy od organizmu. ja generalnie jetem zadowolona bo woskowanie kosztuje podobnie, a jest szansa ze w rezultacie wlosy znikna na stale
doro1983 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując