Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nie podobam się sobie - robię kilka operacji by zmienić twarz
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-19, 10:29   #1
brumka14
Przyczajenie

Nie podobam się sobie - robię kilka operacji by zmienić twarz

Witajcie

Piszę tutaj , bo szczerze mówiąc nie mam z kim o tym pogadać ...
Zacznę od tego ,że mam 20 lat , od wielu wielu lat nie podobam się sobie . Nie jestem brzydka ,słyszałam od niektórych ,że ładna - ale co z tego ? Powodzenia nigdy nie miałam - szkoła to najgorszy okres mojego życia. Jestem zwykła ,przeciętna - to wszystko . Sytuację pogorszyły różne sytuację - 2 spotkania z facetami z portali randkowych : '' sory nie jesteś w moim typie'' , '' możemy być znajomymi , wolę inne dziewczyny'', do tego mój pobyt w usa - załamałam się widząc tyle ślicznych ''zrobionych dziewczyn'' , pozatym nie chcę być porównywana do mojej siostry , rodziców .

Postanowiłam całkowicie zmienić swój wygląd - tak aby nikt mnie nie poznał , wiosną przeprowadzam się do stolicy, w październiku studia - chcę zacząć wszystko od nowa - tutaj już znjaomych nie mam - wszyscy poszli w swoją stronę .
Zbierałam pieniądze + wygrana w pewnym konkursie...
Chcę zmienić kształt i wielkość ust, nowy nos , wypełnić zapadniętą skórę pod oczami , podnieść brwi , wymodelować brodę, oddesać podbródek ,powiększyć kości policzkowe , zmiana fryzury - włosy zapuszczone , kolor oczu + nowa garderoba .
Tak , nie akceptuje siebie - moją idolką jest Doutzen Kroes - i na niej się wzoruję ....

Co o tym myślicie ? Czekam na opinię ,rady ,wsparcie?
brumka14 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując