2011-01-19, 13:52
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: etorebka cz.22 - pojawiam się i znikam, nic nie kupuję ja tylko klikam
Bry 
Cytat:
Napisane przez NIKaP-n
No wiesz, ja myślałam, że szkoda, bo byśmy se na ploty polazły razem, a Ty mi tu o torebce 
|
No oglądanie torebki byłoby tylko dodatkiem do spotkania ogólnie Tak miało to zabrzmieć 
Cytat:
Napisane przez kali765
"Weekend" 
|
Cytat:
Napisane przez bejbi19
Beznadziejny film  strata pieniędzy. Chciałam wyjść z moim pół godziny przed końcem ale jakoś wytrzymaliśmy 
|
Cytat:
Napisane przez kali765
Właśnie czytałam że opinie na temat tego filmu są podzielone i to jeszcze bardziej mnie pchnie do tego żeby go zobaczyć  Swoją opinię wyrażę wieczorem 
|
A ja powiem, że się pozytywnie zaskoczyłam tym filmem. Idąc, nastawiłam się na dno nad dnem, a nie było tak źle. Nie wychyla się poza jakąś przeciętność, ale podobały mi się np. oczka puszczone do widza (np. sceny żywcem zaczerpnięte z innych filmów) albo zdjęcia (duże brawa dla Kuczeriszki), film jest naprawdę dobrze zrobiony. Ogólnie to był dała mu hmmm 4/10, jakbym miała zapłacić, to pewnie bym nie poszła, ale że widziałam, nie żałuję 
Cytat:
Napisane przez di4ska
ja sie przyszlam "pochwalić" że od dziś mozna mnie nazwac prawdziwa studentka, uwaliłam ćwiczenia z mikroekonomii  więc egzain w I terminie mam z glowy
pierwsza moja poprawka, dziwnie sie czuje  
|
Ja na pierwszych i na drugich studiach miałam póki co po 1 poprawce. Śmieszne, że egzam i poprawki miałam dokładnie w tych samych dniach I dokładnie też w połowie studiów Karma. Chociaż czuję, że w tym roku posypią się dwóje.
|
|
|