|
Dot.: Już Maluszki są wśrod nas i do boju ruszyć czas:) listopad-grudzień 2010
Kotek daje jej z drugiego ale ona tak sie zachowuje jakby juz nie chciala..w ogole to ulewa sie jej wiec chyba juz nie jest glodna
---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ----------
Cytat:
Napisane przez Patrycja_1708
Zenia u mojego bylo dokladnie to samo, po cycku strasznie marudził i krzyczał i nie chciał dłuuuuuuuuugo zasnąć a odkąd zaczęłam dawać samą butle bo tylko czasem do cyca przykładam to jest napewno duzo lepiej, wiec u mnie doskonale bylo widać ze ewidentnie cycem sie nie najada.
|
Tyle ze ona nejczesciej marudzi o tej ok.22 godz a tak to po cycu w dzien spi.i w koncu jak usnie ok. polnocy to potrafi przespac do ok. 6 rano wiec nie wiem juz sama
moze ona faktycznie za duzo spi w dzien i dlatego o tej 22 nie chce spac...jest to mozliwe u noworodka?
---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ----------
A ile razy dziennie tak ciagnac tym laktatorem mimo tego ze nic nie leci i ile czasu tak jej mordowac te cycki??sorki za tak glupie pytania ale jestem juz zdesperowana
|