Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosy rozjaśniamy i o życiu gadamy -część V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-19, 17:21   #2143
Kotka17
Zakorzenienie

Dot.: Włosy rozjaśniamy i o życiu gadamy -część V

Cytat:
Napisane przez blond bunny Pokaż wiadomość
Kotka ja bym tyle ciachnęła... niestety.
Ale mówię możesz to zrobić na dwa razy jeśli sie boisz szoku.
I teraz tak- to będzie nieprofesjonalne ale ciii...!
Ja bym zaufała w cięciu tż twojemu. Mnie mój podcina końce, bo mnie właśnie w****ia że albo mi tną za dużo albo jęczą ile to nie trzeba obciąć
Jeśli zdecydujesz się iść do fryzjerki- weź straszaka- miarkę krawiecką serio. Wtedy nie będzie kombinowała żeby ci obciać więcej.
I powiedz ze chcesz np. 5cm zejść z cieniowania na równo- nie mów że 5cm z dlugości bo wiecej ci ciachnie- fryzjerki są tępe w tym względzie zazwyczaj...
I nawet jeśli nie podetnie wszystkich końców możliwych to nic, to ns razem a nie akurat tego razu.
Ale jak mówię najlepiej wziąć tż za bary- wyprostowac dokładnie wlosy prostownicą i kazać mu na rowno przykładać maszynkę do strzyżenia i po prostu niech stara sie zrobić rowną linię. Ewentualnych milimetrow widać nie będzie nawet jakby mu idealnie nie wyszlo. A przynajmniej wiadomo że ci za dużo nie ciachnie.
A z tą pełnią to zdaje mi sie jakaś bzdura

A to moje włoski świeżo cięte przez tż z wakacji
Kochana jesteś tak bardzo dziekuje że was wszystkie mam jak powiedziałam to mojemu TŻ-cikowi to zareagował "a ja będę umiał to zrobić? nie jestem przygotowany psychicznie " (śmiech) i taki zakłopotany wyraz twarzy miał. a naprawdę lepiej maszynką ? no dobra to jak sie zdecyduje to TŻ machnie mi 2cm i będziemy oceniać przed i po jak trzeba będzie jeszcze to pójdę w lutym ale już do fryza, zobaczymy jak tż-cik się spisze!!!!!!!!!!!
bunny ty to masz włosy jakby z retuszem były zrobione , no bajka

---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ----------

Cytat:
Napisane przez marejta Pokaż wiadomość
Kotka, głupio spytam, kilka razy słyszałam o tych fazach księżyca, ale jakie to ma znaczenie??? Nigdy na to nie zwracałam uwagi, ba nawet planowałam w sobotę wybrać się do fryzjera
"niby" jak sie podcina wlosy od pierwszej kwadry księżyca do pełni to szybciej rosną w styczniu bylo to od 13-19 tu masz kalendarz księżycowy http://kalender-365.de/kalendarz-ksiezycowy.php
albo jak sie ślub bierze w takim terminie to ma sie wiecznie kase

---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ----------

Cytat:
Napisane przez Yattamanka Pokaż wiadomość
A z tą pełnią to pewnie zabobon jakich wiele, ale.. że sama wierze w czarne koty i nieprzechodzenie pod drabiną to nie będę potępiać Jak bardzo chcesz to się wstrzymaj z tym cięciem i tak chyba ten tydzień im różnicy nie zrobi
no pewnie że zabobon ale moja mama wziela ślub w nowiu i mówi że ojciec jej wykrakał "ślub w nowiu ciągle zycie na nowo zaczynać będziesz i pieniązków nie bedziesz mieć" i tak jest
odżywianie włosków
Kotka17 jest offline Zgłoś do moderatora