Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosy rozjaśniamy i o życiu gadamy -część V
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-01-19, 17:47   #2146
blond bunny
Zakorzenienie

Dot.: Włosy rozjaśniamy i o życiu gadamy -część V

Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość
No mowiła że opadna Co prawda i tak miałam je do ramion, ale te pare cm loków nad moją głową niezbyt mi si epodobało Oj jak wtedy żałowałam ze loków nie robił mi tata

Widać ze troche podrosły Niedużo ale jednak. Ale koncowki na pewno do podcięcia.

JA tez tak mam Mała dupka, małe cycki a uda pffff taaaakie wielkie

To na cienkie włosy żadnego cieniowania? Bo mi sie wydaje ze np lepiej mi jak mam tak 2 warstwy, tylko zeby nie bylo miedzy nimi za duzej roznicy. I koncowki niepostrzępione. Ale jak sa za mocno to faktycznie nie wyglada dobrze

Super włoski

A powiedz mi, jak ja mam wytłumaczyc fryzjerce że ma mi podciac kazda warstwe troszke? Bo ja mam cos takiego że mam te końcówki niby cięte na prosto, ale postrzępione na koniec degażówkami, i chce podciac tą dolną warstwe tak 2-3 cm max. Warstw to nie wiem ile mam... bo mam wrazenie momentami ze ostatnie 10 cm włosów to mam je tak wycieniowane ze nawet warstw nie widac Chyba ze to z przodu tylko wrazenie ze tak sa podciete ze wszedzie inna dlugosc.
Ale tak stawiam ze mam jakies 3 warstwy. I chodzi mi o to zeby mi podciela z kazdej wartswy minimalnie te koncoweczki ktore sie lamia i sa suche. Nie chce narazie schodzic z cieniowania, przynajmniej póki mi włosy troche nie odrosna...
Tylko jak ja mam jej to wytłumaczyc zeby dobrze zrozumiała?
Nie bardzo chce mi się wierzyć ze masz jakby 3 warstwy ciete na prosto i same końcowki degażówkami- bo to dawałoby efekt schodów na włosach z tyłu. Tak sie nie tnie. Myśle że masz albo ściete równo i górną warstwę lekko krótszą żeby fryzura była lżejsza albo masz zrobione cieniowanie pod małym katem i wtedy prawie go nie widać, a na końcówkach widać.
Najlepiej byłoby dać foto to bym ci powiedziała
A co powiedzieć fryzjerce... no właśnie to co tu teraz.
Że chcesz podciać z każdej warstwy końcóweczki i żeby zachowac kształt obecnej fryzury.
Cienkich włosów, rzadkich nie cieniujemy i tyle- taka jest zasada. Oczywiście klient nasz pan dla kasy zrobi sie wszystko tylko potem jest taki efekt- 5 włosów na krzyż.
Można ewentualnie leciutko wycieniować tylko warstwe korony, czyli góre.