No mowiła że opadna

Co prawda i tak miałam je do ramion, ale te pare cm loków nad moją głową niezbyt mi si epodobało

Oj jak wtedy żałowałam ze loków nie robił mi tata
Widać ze troche podrosły

Niedużo ale jednak. Ale koncowki na pewno do podcięcia.
JA tez tak mam

Mała dupka, małe cycki a uda pffff taaaakie wielkie
To na cienkie włosy żadnego cieniowania? Bo mi sie wydaje ze np lepiej mi jak mam tak 2 warstwy, tylko zeby nie bylo miedzy nimi za duzej roznicy. I koncowki niepostrzępione. Ale jak sa za mocno to faktycznie nie wyglada dobrze
Super włoski
A powiedz mi, jak ja mam wytłumaczyc fryzjerce że ma mi podciac kazda warstwe troszke? Bo ja mam cos takiego że mam te końcówki niby cięte na prosto, ale postrzępione na koniec degażówkami, i chce podciac tą dolną warstwe tak 2-3 cm max. Warstw to nie wiem ile mam... bo mam wrazenie momentami ze ostatnie 10 cm włosów to mam je tak wycieniowane ze nawet warstw nie widac

Chyba ze to z przodu tylko wrazenie ze tak sa podciete ze wszedzie inna dlugosc.
Ale tak stawiam ze mam jakies 3 warstwy. I chodzi mi o to zeby mi podciela z kazdej wartswy minimalnie te koncoweczki ktore sie lamia i sa suche. Nie chce narazie schodzic z cieniowania, przynajmniej póki mi włosy troche nie odrosna...
Tylko jak ja mam jej to wytłumaczyc zeby dobrze zrozumiała?