2011-01-19, 22:14
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: pomocy, chyba umre :(
Cytat:
Napisane przez mmandragorra
hehe, jezeli teraz uda mi sie pozyskac dobry kolor, a powinnam juz tak chodzilam i bylam zadowolona, to bede tam chodzila na odrost
jezeli nie, to co bedzie to bedzie ,nie moze byc juz gorzej (na szczescie moje włosy są wytrzymale) to wtedsy bede zapuszczala włosy az bede dziewica orleanska
kurcze, sama boje sie farbowac wlosy okrutnie, juz mi kol. robila i byla masakra
co do waxu, to tak biovax, wax byl okropny, uzylam go 2 razy
a co do koloru, jest duzo bardziej jak marchewa
|
a moze pokombinujesz sama z mixtonami na tą marchewe? masz rude? to weź zmieszaj może zielony mixton z farbą w odpowiedniej proporcji (chyba 1-3cm "glizdy" mixtonu na farbe) bo zielony kolor niweluje rudy, w sumie zielony niweluje sie z czerwonym, a jak masz pomarańczowy, to niweluj niebieskim, jesli masz rudo-czerwony to mieszaj zielony z niebieskim ;D
ja miałem ostatnio zafrabowane włosy na niebieksi, sprał sie na turkus (niebiesko zielony kolor) taki ładny morski, ale zdecydowałem ze farbuje na brąz naturalny, nałozyłem kolor farby miedziano-czerwony i wyszedł mi chłodny popielaty brąz.
proponuje zrównać sobie całość włosów, i dopiero potem kłaść na całość odcień jaki Cie interesuje, fryzjerzy sa zawodni, mozesz zafarbowac sama, my Ci pomożemy dobrać farby tak zeby było dobrze,na wizazu jest wątek o rozjaśnianiu, poczytaj.
a jaki jest docelowy kolor jaki Cie interesuje?
|
|
|