Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosy rozjaśniamy i o życiu gadamy -część V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-19, 23:16   #2169
czekoladowoo
Zakorzenienie

Dot.: Włosy rozjaśniamy i o życiu gadamy -część V

Cytat:
Napisane przez blond bunny Pokaż wiadomość
masakra to ona ci brzytwą cieniowała... nie ma chyba gorszego sposobu zeby zniszczyc włosy niz brzytwa fryzjerska. wspólczuję.
Daj zdjęcia ocenimy co można zrobić

Jestem pewna bo byłam tylko ja i one dwie
Takie teksty w stylu- patrz-spójrz na włosy! i głupawa mina z przewracaniem oczami...
No niestety brzytwa
Teraz jeszcze jako tako to wyglada, gdyby nie to ze mam z przodu włosy własciwie tylko do brody :/ A te z tyłu do hmm, mniej wiecej obojczyk mi zakrywają wiec roznica spora. A zalezy mi na dlugosci mimo wszystko No ale mam nadzieje ze jakos da rade cos z nimi zrobic zebym jednak dala rade je zapuscic.
Jutro zrobie zdjecia, nie wiem czy nie bede musiala ich podprostowac bo te dluzsze mi sie wywijaja oczywiscie masakrycznie

A tymi laskami sie nie przejmuj. Jak to mówi moja mama - jak laski zazdroszcza to albo nie powiedza nic, albo powiedza negatywnie

A i jeszcze jedno, nie wiecie czy tą maske Dolce kupie w hurtowni fryzjerskiej Pollwell? Bo wiem ze nie w kazdej hurtowni wszystkie firmy mają, a z allegro mi sie nie opłaca jednego opakowania zamawiać :/

Edytowane przez czekoladowoo
Czas edycji: 2011-01-19 o 23:18
czekoladowoo jest offline Zgłoś do moderatora