Wizaz.pl - Podgl±d pojedynczej wiadomo¶ci - Oj córu¶, córu¶...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodz± za m±ż! - cz.IX
Podgl±d pojedynczej wiadomo¶ci
Stary 2011-01-20, 08:30   #2169
miamore999
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 121
Dot.: Oj córu¶, córu¶...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodz± za m±ż! - cz.IX

Cytat:
Napisane przez Tanitka Pokaż wiadomo¶ć
szczescie to ja mam, bo jestem na 8 dziewczyny powiedzcie ile kosztuje makijaz próbny? tak mniej więcej
z tego co się orientuję to makijaż próbny u wizażystek kosztuje tyle samo co makijaż już "prawdziwy". kobitka ,która mnie malowała mówiła, że ona nie robi makijażu "próbnego" bo niby jak miałby wygl±dać? jedno oko pomalowane, czy jedna połowa twarzy? ona taki na próbę robiła już od razu na fest i ma rację, bo dopiero wtedy widać efekt i można ocenić nasz± reakcję na kosmetyki itd.
wcze¶niej jak sama zaczynałam poszukiwania kobiety od makijażu to poszłam do osiedlowego salonu ( zapłaciłam połowę ceny ¶lubnego makijażu), pani mnie umalowała próbnie lipnymi tanimi kosmetykami ( bo to przecież na próbę, jak tłumaczyła...) mówi±c, że na ¶lub pomaluje mnie już lepszymi. więc jak po tym niby próbnym to efektu nie widziałam żadnego i mijał się on zupełnie z celem. sama w domu używam lepszych kosmetyków i pewnie bym się lepiej pomalowała uciekłam stamt±d i trafiłam na szczę¶cie gdzie indziej.
reasumuj±c moj± przydług± wypowiedĽ makijaż próbny najlepiej wykonać gdy ma się jak±¶ okazję np. wesele u kogo¶ i wtedy sprawdzić jak się trzyma itd bo koszt będzie taki sam jak w dniu ¶lubu