Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Praca Przez Internet
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-02-11, 17:18   #5
Gruby_Louie
Raczkowanie

Re: PRACA PRZEZ INTERNET - Wasze opinie, spostrzeżenia, porady.

Kiedys też się tym interesowałam, zapisałam się gdzieś, miałam za pieniądze wypełniać ankiety czy coś Ale jakoś nic z tego nie wyszło, nie było żadnych ankiet, nie bylo pieniędzy. To była jakaś agencja/organizacja (?) z Polski.
Potem zainteresowałam się zagranicznym "programem do zarabiania pieniedzy". Miałam sobie ściągnąć jakiegoś ludzika, na którego miałam klikać I dodatkowo miałam mieć zawsze na ekranie wyświetlony jakiś pasek reklamowy czy coś. Było to dobrze płatne (w dolarach przysyłanych do domciu ), ale to tylko puste obietnice. Sama co prawda nie zainstalowałam tego programu, ale napisałam e-maila do gościa, który miał o tym stronę internetową. Pytałam jak to działa itp. Dostałam od niego odpowiedz, że to w ogóle nie działa. Nic nie zarobił. Polecił mi jakiś tam inny program czy coś w tym stylu, mówiąc, że "własnie czeka na pierwsze pieniądze" od tej firmy/organizacji czy czegoś.
W tym momencie powiedziałam "dziękuję bardzo, ale nie". I zakończyłam swoja przygodę z zarabianiem przez internet I wcale tego nie żałuję Coś mi sie zdaje, że większość takich ofert to po prostu ściema
Gruby_Louie jest offline Zgłoś do moderatora