Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Lilou, Trollbeads) cz.4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-20, 18:10   #2040
saraesce
Raczkowanie

Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Lilou, Trollbeads) cz.4

Cytat:
Napisane przez martinia Pokaż wiadomość
Aż strach nie zajrzeć do wątku w jeden dzień, bo na kolejny jest tyle postów że aż się nie da ogarnąć

Dagienka śliczne te Twoje skarby

witam nową mieszkankę świetna

bosko... to już niezły zbiór

że też u mnie wszyscy od razu widzą nowe koraliki jakby specjalnie ich wypatrywali

Patgozolek świetny york ja jakiś czas temu kupowałam przestrzennego z yes, ale ten też bardzo mi się podoba

Snesha śliczna bransoletka

Beatagr3 witaj! masz kotka

Saraesce fajna właśnie 'najgorsze' jest w tym wszystkim, że jak zaspokoisz głód na koralika.... to od razu pojawia się chęć na następny
Dokładnie! żebyś wiedziała mnie aż korci żeby coś kupić aż się boję jutrzejszego dnia bo jadę do centrum handlowego i akurat jest w nim yes hahaha ... to jest nałóg nałóg i jeszcze raz nałóg

---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ----------

Cytat:
Napisane przez paulina95 Pokaż wiadomość
saraesce, no rzeczywiście na tym zdjęciu niewiele widać W takim razie czekam na sobotnie fotki Aczkolwiek nawet na tym słabym zdjęciu mi się ten koralik podoba
ja najchętniej to wszędzie bym chodziła z tym cackiem haha i broń boże nie ściągała - nawet do spania, ale cóż nie da się tak hihi