|
Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Lilou, Trollbeads) cz.4
Cytat:
Napisane przez martinia
Aż strach nie zajrzeć do wątku w jeden dzień, bo na kolejny jest tyle postów że aż się nie da ogarnąć
Dagienka śliczne te Twoje skarby
witam nową mieszkankę  świetna
 bosko... to już niezły zbiór
 że też u mnie wszyscy od razu widzą nowe koraliki  jakby specjalnie ich wypatrywali
Patgozolek świetny york  ja jakiś czas temu kupowałam przestrzennego z yes, ale ten też bardzo mi się podoba
Snesha śliczna bransoletka
Beatagr3 witaj! masz kotka
Saraesce fajna  właśnie 'najgorsze' jest w tym wszystkim, że jak zaspokoisz głód na koralika.... to od razu pojawia się chęć na następny 
|
Dokładnie! żebyś wiedziała mnie aż korci żeby coś kupić aż się boję jutrzejszego dnia bo jadę do centrum handlowego i akurat jest w nim yes hahaha ... to jest nałóg nałóg i jeszcze raz nałóg
---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ----------
Cytat:
Napisane przez paulina95
saraesce, no rzeczywiście na tym zdjęciu niewiele widać  W takim razie czekam na sobotnie fotki  Aczkolwiek nawet na tym słabym zdjęciu mi się ten koralik podoba 
|
ja najchętniej to wszędzie bym chodziła z tym cackiem haha i broń boże nie ściągała - nawet do spania, ale cóż nie da się tak hihi