Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosy rozjaśniamy i o życiu gadamy -część V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-20, 19:41   #2274
monika83
Raczkowanie

Dot.: Włosy rozjaśniamy i o życiu gadamy -część V

Cześć blondaski Czytam Was od dawna, tylko się nie ujawniałam. Zainspirowana rozjaśniłam sobie włoski deluxe 100, wyszedł mi tak jak przypuszczałam kurczak, poprawiłam Stockhomem, troche lepiej, ale do ideału daleko (wyglądało syuper na odrostach, to co było farbowane nieco gorzej). Przyszła pora zrobienia odrostów i okazało się że deluxe 100 już nie udało mi się znaleźć. Kupiłam palette chyba a10, odrosty wyszły lekko rude. Teraz trzeba zrobić kolejne odrosty, chciał kupić platynke xxl, ale tez jej nie zlokalizowalam. Zakupilam palette e20, ale przeszukuje wizaz i nie widze zeby ktos jej uzywał. Czy cos z ta farbka jest nie tak? goraca prosba o opinie, jutro chcę farbowac. A jeeli jest ok to myslicie ze moge ja zrobic na calosc? chcialabym troszke rozjasnic tego kurczaka... Naturalne wlosy mam ciemne, jak na razie krótkie (zapuszczam z krótkich), mocno wycieniowane wiec na pewno bede je wiele razy podcinac. Jak na razie sa w swietnej kondycji (codziennie oleje itd) i nie chcialaym sobie zniszczyć kłaczków, oświećcie niewiedzącą
monika83 jest offline Zgłoś do moderatora