2011-01-21, 20:37
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: szkoła dla 16latki w Bristolu , proszę o pomoc !
Cytat:
Napisane przez paulqa94
Witam, przyjechałam razem z rodzicami do Bristolu 4 stycznia. Jest to połowa półrocza. Mam problem ze szkołą, otóż do collegu mnie teraz nie przyjmą - dopiero od nowego semestru. Chciałam podszkolić swój angielski, a raczej nauczyć się tego słuchanego, bo nie chcę aby język ograniczał mnie w nauce. Kompletnie nie wiem co robić. Miejsce jest w jednej szkole , ale jest to szkoła taka najgorsza..:/ Proszę o poradę kogoś, kto orientuje się w systemie nauczania UK , co najlepiej zrobić w tej sytuacji? Mam 16 lat i jestem z sierpnia. Nie chcę źle wybrać, bo planuję przyłozyć się do nauki..
|
hej nazywam sie sandra i tez mam 16 lat do angli przyjechałam w sierpniu i jeśli chcesz pogadać to jest mój numer gg 6786459 mieszkam w bristolu , dokładnie keynsham , a jeśli chodzi o szkole to bez jeżyka jest tu bardzo trudno i nie chętnie pomagają , jeśli masz szanse iść na kursy języka angielskiego to by było bardzo dobrze lepiej jest się wyuczyć języka i mieć rok do dylu a później iść do dobrej szkoły , ja np juz tu tyle siedzę i tez własne mam cały czas problem ze szkolą w sumie ze względu na to ze przeprowadziliśmy się do bristolu w grudniu , ale mniej więcej wiem jak to wszystko tutaj dzieła wiec jak chcesz to możesz napisać pozdrawiam
|
|
|