2011-01-22, 09:09
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Udało się po poronieniu :D cz.II
Cytat:
Napisane przez enis84
ja też tak miałam
ale od paru dni Franek już spi o 20tej
na razie robie tak że po kąpieli karmie przy nocnej lampce i kłade sie z nim do łóżka(mojego  ) czytam baje lub spiewam  on sę pobawi troszkę moimi rękami, przytula się, dotyka mojej twarzy no i po 15 minutach już śpi bo czuje moją obecność, po jakimś czasie przenoszę go do łóżeczka
jak juz sie nauczy zasypiać sam po kąpieli bez mojej obecności to wtedy bede kładła go od razu do łóżeczka
wczśniej normalnie spał w łóżeczku ale właśnie tak jak u Ciebie koło 22-23  i też właśnie były próby, musiałam go brać na rece, nosić, w koncu za którymś razem się udawało, a teraz normalnie zasypia tyle że u Nas w łóżku
plus jest tego taki że o 20tej mam już czas dla siebie
minus niestety taki że nie zasypia u siebie tylko u nas w łóżku, ale z czasem naucze go i tego 
|
Moja bratowa robiła podobnie,zaraz po kąpieli przenosiła Małego do jego pokoiku ,tam było juz przygaszone światło,szybko go ubierała,siadała w fotelu ,wyciągała cycusia,okrywała go kocykiem i Mały po 15-20 minutach spał i tak było co wieczór,bo robiła tak od początku
i nawet jak ja go później kąpałąm i dawałam butle to było to samo
ale wiadomo,że może jej się akurat tak udało
ale dla tych co mają dzieciaczki jeszcze w brzuszkach ,myślę,żę jest to dobra propozycja ja przynajmniej tak zrobię i zobaczymy jaki będzie efekt
---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ----------
Cytat:
Napisane przez mokra6
Ja bym na Twoim miejscu spala cały czas z synkiem w łóżku jak mąż Ci wyjedzie.
Witam!Nie było mnie 2 dni,a tu tyle czytania-i super! Tylko juz nie pamietam co mialam komu napisac
Ja nie miałam weny i wszystko mnie drażniło,ale juz oki, tzn.nie przestałam się martwic,ale myslę optymistyczniej.
Lui witaj kochana
Dorcia super,ze wszystko w porzadku
Madzik my mielismy tę piosenke na początek http://www.youtube.com/watch?v=eKRE_0u--9E
a tę na koniec http://www.youtube.com/watch?v=v1az2ki0LCU
Tak pisałyście ostatnio o pizzy i mnie naszła wielka ochota, i dzis w nocy ide po cos do kuchni,a tam lezy połowa olbrzymiej pizzy  jak sie dorwałam to zjadłam 3 kawały  popiłam colą i było mi tak dobrze
Bolą mnie od rana jajniki! Tak jak przed okresem. Może mnie podwiało wczoraj i dlatego
I wczoraj przywieźliśmy łóżeczko i nosidełko  Super! Teraz tylko zamówię pościel moze taką http://allegro.pl/posciel-7cz-90-120...378191534.html i "temat" uważam za zamknięty 
|
MOKRA bidulko,nie martw się mnie też wszystko boli,kłuje i ogólnie to byle do kwietnia!!!!
ja to dalej się martwie tą małą ilością ruchów u Zuzi,wczoraj wieczorem to nic się nie ruszała,ale w nocy ne spałam to ją czułam
dziś rano tez kopnęłą może 3 razy i koniec :confused :
ja nie wiem czy ti jest normalne ,czy nie???
pytałam lekarza,on powiedział,żę według nowych standardów powinnam czuć 6 ruchów pomięzy 18 a 23
super,że masz juz prawie wszystkie rezczy,a pościel zamawiaj,ale moim zdaniem 1 to i tak za mało
weź sobie zamów więcej prześcieradeł
Witaj Zuzieńko 19.04.2011 godz 14:20
Aniołek 26.05.2010r 
|
|
|