|  2011-01-22, 11:11 | #381 | 
	| Raczkowanie 

| 

Dot.: Kto gdzie siedzi na weselu?

A ja uważam,że jeśli ludzie,którzy lubią i chcą się bawić,to dla nich będzie bez znaczenia czy stoliki będą krągłe czy podłużne.Przy podłużnych stołach ludzie i tak siadają,jak się znają.Czasami jest tak,że z jednego końca do drugiego przychodzą żeby napić się kieliszeczek wódeczki i chwilę porozmawiać.Ważne żeby była dobra orkiestra,bo wtedy ludzie będą się bawić,a nie siedzieć przy stołach i rozmawiać.  
 ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ----------

Przeważnie jest tak,że świadkowa siedzi koło panny młodej.W niektórych rejonach Polski,to rodzice siedzą koło państwa młodych.Cytat: 

| 
					Napisane przez amandi84  Ja jestem jeszcze przed, na pewno wybiore winietki z imionami. Chcę uniknąć zamieszanai i bałaganu. mam tylko jeden problem. Będę miała 2 stoły. Jeden na ok 20 osób, drugi na 30, przy tym mneijszym chciałam usadzić znajomych, a rodzinę przy większym razem z nami. Tylko, że świadkowa jest moja przyjaciółka, która zna się tylko z osobami, których chcę usadzić przy mniejszym stole. Ale chyba świadkowa musi siedzieć blisko panny młodej?
 |  | 
	|     |   |