Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Raz jest synek, raz córeczka - wiosną wskoczą do wózeczka! Mamusie maj-czerwiec 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-01-22, 13:18   #3848
Siasiek
Zadomowienie

Dot.: Raz jest synek, raz córeczka - wiosną wskoczą do wózeczka! Mamusie maj-czerwiec

Cytat:
Napisane przez vanes Pokaż wiadomość
siasiek to przynajmniej sobie pospałaś nie sądziłam że jesteśmy takie nudne ;p
Nie napisałam, że jesteście nudne, Może czasem monotonne ale i to potrafię zrozumieć. Ja po prostu nie mam tyle czasu na "leżenie" co Ty, za niedługo sama się przekonasz jak to jest przy dziecku.
Cytat:
Napisane przez Paulizia Pokaż wiadomość
Swietny pomysl z tym. Siasku moge zgapic? hehe tylko musze poczekac, bo tkanka tluszczowa jeszcze amortyzuje te skakania, ale staja sie widoczne

I bardzo dobrze, ze spacerujesz i mniej czasu spedzasz przed kompem. ja zaczynam tez wychodzic z takiego zalozenia, ze lepiej jednak spedzic czas z mezem, pojsc na spacer, dotlenic sie... to bardziej pomaga niz siedzenie przed kompem.
Tak, spacerki pomagają na wszystko A o ile łatwiej jest dojść do siebie po porodzie będąc aktywną przed niż jak się tak te 9 miesięcy kobita opierdziela
Cytat:
Napisane przez Dziewczonka Pokaż wiadomość
Witam dziewczynki
U mnie dzisiaj w nocy była "powtórka z rozrywki" - znowu serce waliło jak szalone, żołądek palił i cała się trzęsłam, żadne sposoby na uspokojenie nie pomogły - pomimo że ostatniej nocy spałam 2 godz. O 5 rano wstałam i mama dała mi pół tabletki relanium - po nim zasnęłam na 3 godziny i koniec spania . Nie wiem co się dzieje, jeszcze przed wczoraj spałam 11 godz. i poprzednie noce też, a teraz takie jazdy. Czuję się okropnie, pomimo kłucia w brzuchu muszę gdzieś wyjsc - może po tym będę spała
Ja też mam tak z serduchem, zauważyłam że jest jeszcze gorzej jak biorę tabletki tzn witaminy i do tego te przeciw skurczom. A spacerek na wieczór może Ci dobrze zrobić.
Cytat:
Napisane przez mimbi Pokaż wiadomość

Wczoraj bylismy na USG, mala wazy 580 gramow, ma ok.25 cm. Nic jej pomiedzy nogami nie uroslo, wiec ewidentnie dziewucha Dwa razy pomachala nam raczka do kamery, wiem ze to dorabianie ideologii, bo pewnie chciala sie podrapac po uchu, ale wygladalo jak machanie Chyba coraz mocniej czuje juz TO COS (wizazanki ktore czytaly moje posty wiedza o co chodzi).
Dziewczynka rośnie, a mama ma już mniej nerwów to wszystko jest dobrze
Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość

i powiedzcie jeszcze jedno kochane - czym sie podmywacie jak tam na dole swędzi czy się ratujecie? ja zaraz zwariuje .
Ja używam Lactacyd i odkąd go mam nic mi się jeszcze nie przyplątało, nawet mimo chodzenia na basen.
Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość

Siasiek ale nie opuścisz nas ???
No nie wiem żartuję. Jutro z pewnością opuszczę bo będę dopiero wieczorem, jadę do teściów...
Ale uwierz, że nie ma dnia kiedy nie wchodzę poczytać.

Paulizia
Najlepszego Ci życzę, samych radosnych chwil

Kasia szkoda, że tak daleko mieszkasz bo mam łóżeczko w piwnicy (stare bo stare ale jest). Twój Tż mógłby odmalować i byłoby gites.

I know we have our problems
But we're not the only ones
It's not about you, it's not about me
It's not about anger
It's more about the loneliness we feel

Edytowane przez Siasiek
Czas edycji: 2011-01-22 o 13:21
Siasiek jest offline Zgłoś do moderatora