Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ale szok, zaczął się nasz ślubny rok! - PM 2011, cz. 29
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-22, 15:43   #4114
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Dot.: Ale szok, zaczął się nasz ślubny rok! - PM 2011, cz. 29

Cytat:
Napisane przez margolka1986 Pokaż wiadomość
jestem od środy w szpitalu z zapaleniem płuc...
Zapalenie pluc?? To duzo zdrowka dla ciebie
Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
Witajcie Nadrobię później bo sporo mam U nas załatwiania ciąg dalszy. Wczoraj byliśmy na spotkaniu z dekoratorką, ustaliliśmy jak mniej więcej będzie wyglądać dekoracja sali i samochodu, mój bukiet jeszcze jest do większego ustalenia. A dziś umówiłam się do fryzjerki na ślubna fryzurkę, tylko zapisałam się na 10.00, nie wiem czy to nie za wcześnie(?). Ślub o 17, błogosławieństwo pewnie 15.30-16.00, makijażystki jeszcze nie mam, ale chciałabym mieć makijaż na 13-14 (ile czasu zajmuje makijaż?), to może fryzjerkę przenieść na 11-12?? Poradźcie coś, proszę Fryzjerka póki co ma cały dzień wolny, makijażystki jeszcze szukam.
Lepiej przesunac o godzinke. 11 powinna byc akurat.

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość

Dzisiaj byłam zapisać się u fryzjerki na godz.9 tyle,że moja Mama też będzie mieć robioną fryzurę. Potem o 11.30 mamy wizażystkę.Ślub jest o 15. Nie wiem,ale to chyba dobre rozłożenie czasowe?Chociaż fryzjerka mi dzisiaj mówiła,że najpierw ma być makijaż z potem fryzura.Pierwszy raz się z tym spotkałam,bo zawsze najpierw miała robioną fryzurę
Ja sie wlasnie nad tym zastanawialam niedawno i jednak fryzjer zdecydowanie pierwszy.Przeciez u fryzjera trzeba umyc wloski, pozniej suszenie, czasem siedzi sie pod takim goracym turbanem-tam to na 100% caly makijaz by mi splynal

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Heeeej
Wczoraj miałam wieczór panieński i było bombowo - ja chcę jeszcze raz
O, wlasnie mialam pytac czy robisz jakis panienski
Dawaj tu szczegolowa relacje