Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ale szok, zaczął się nasz ślubny rok! - PM 2011, cz. 29
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-22, 22:25   #4168
Świniaczek
Zakorzenienie

GG do Świniaczek
Dot.: Ale szok, zaczął się nasz ślubny rok! - PM 2011, cz. 29

Ja nie randkuję, TŻ z laptopem na kolanach leży obok jak co wieczór Ja tak samo, laptop na kolanach ;p Jak pomalować ściany do białych mebli w salonie? Na pewno będzie "wrzosowa dolina" z barw natury śnieżki, ale chcemy jakiś inny kolor włączyć - "miodowe lato" z tej samej serii bardzo fajnie pasuje. Tylko jak pomalować? Zastanawiamy się nad paskami, ale to będzie upierdliwe w zrobieniu

Dzisiaj byliśmy na spotkaniu u księdza, bo robił jakieś spotkanie dla par chcących zawrzeć w tym roku związek małżeński
Matko boska, toż to paranoja. A najbardziej mnie zabił tekstem przy wstawce o "naturalnych metodach planowania rodziny", że teraz faceci termometr w ręce i obserwować śluz Cisnęło mi się tylko na usta "jak to tak, PRZED ŚLUBEM??? ", ale nic nie mówiłam Ale do czego on nas namawia No i nie sądziłam, że przy ślubie kościelnym jest tylko biurokracji, chyba powariowali. Ale przynajmniej mam kolejny argument przy urabianiu TŻa na sam cywilny

Świniaczek jest offline Zgłoś do moderatora